به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار 'علیرضا لطفی' در این خصوص گفت: در پی طرح شکایت مال باختگان از یک شرکت تجاری و ارجاع پرونده از شعبه دهم بازپرسی دادسرای ویژه کارکنان دولت، پرونده برای رسیدگی ویژه در اختیار معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
وی گفت: در تحقیقات از ده ها مال باخته مشخص شد این شرکت، با ایجاد فروشگاه اینترنتی و انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی مدعی فروش گوشی تلفن همراه آیفون مدل X256 به قیمت هر دستگاه هفت میلیون تومان و با اختلاف قیمت حداقل هشت میلیون تومانی پایین تر از قیمت گوشی در سطح بازار شده است.
وی افزود: مال باختگان در اظهاراتی مشابه به کارآگاهان پلیس آگاهی عنوان کردند که در زمان مراجعه به دفتر شرکت، زمانی که علت اختلاف قیمت موجود مابین قیمت ارائه شده توسط این شرکت با قیمت بازار را پیگیری کردند، مدیر شرکت اختصاص ارز دولتی برای واردات گوشی های تلفن همراه را علت ارزان بودن قیمت شرکت در مقایسه با بازار عنوان کرده است.
وی گفت: همچنین مال باختگان در اظهارات خود توضیح دادند شرکت در زمان صدور فاکتور خرید به آنها متعهد شده تا ظرف 14 روز کاری نسبت به تحویل گوشی های تلفن همراه اقدام کنند اما پس از گذشت این مدت هیچ گونه اقدامی در این خصوص از سوی شرکت مذکور صورت نگرفته است.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: با توجه به شواهد، قرائن و دلایل به دست آمده مبنی بر اقدام به کلاهبرداری از مال باختگان و طی هماهنگی با بازپرس پرونده، مدیر شرکت مذکور به نام 'س' دستگیر و در اختیار معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تهران بزرگ، قرار گرفت و همزمان با شناسایی حساب های بانکی متعلق به متهم، مبلغ 6 میلیارد تومان موجود در حساب های این شخص توقیف شد.
لطفی تصریح کرد: در ادامه تحقیقات مشخص شد این مبلغ تنها قسمتی از پول های واریز شده از سوی صدها متقاضی خرید گوشی های تلفن همراه است که در کمتر از 24 ساعت (با توجه به مهلت 24 ساعته درج شده در فروشگاه اینترنتی) به حساب مدیر شرکت واریز و شکات پرونده پس از گذشت 14 روز، در زمان مراجعه به دفتر شرکت متوجه تخلیه کامل آن شدند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطر نشان کرد: یکی از شکات در اظهاراتش به کارآگاهان گفت برای خرید سه دستگاه گوشی از سایت این شرکت ثبت نام کردم اما تاکنون موفق به دریافت گوشی های خریداری شده نشدم؛ زمانی که به دفتر شرکت مراجعه کردم، متوجه شدم دفتر شرکت خالی است و هیچ کس پاسخگوی مراجعه کنندگان نیست.
وی درباره فعالیت اولیه این شرکت، عنوان کرد: در ادامه تحقیقات پلیسی، کارآگاهان دریافتند مدیر شرکت ایده پردازان آریابد سروش برای اعتمادسازی در مراحل اولیه اقدام به تحویل حدودا 100 دستگاه گوشی تلفن همراه به متقاضیان کرده و به این شیوه و شگرد زمینه کلاهبرداری از صدها مال باخته دیگر را فراهم کرده است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به شناسایی تعداد زیادی از مال باختگان از سایر شهرهای کشور، عنوان کرد: با توجه به تبلیغات فریبنده این شرکت در فضای مجازی، بسیاری از مال باختگان از اقصی نقاط کشور برای خرید گوشی تلفن همراه به تهران مراجعه و نسبت به واریز پول به حساب مدیر شرکت مذکور اقدام کردند که با انجام تحقیقات و بررسی تراکنش های مالی متعلق به حساب های بانکی متهم، ده ها نفر از این افراد شناسایی و به معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی دعوت شدند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: تاکنون بیش از 400 مال باخته شناسایی و مراحل قانونی برای طرح و ثبت شکایات آنها انجام شده اما با توجه به اسناد و مدارک و همچنین قرائن به دست آمده پیش بینی می شود تعداد شکات پرونده به بیش از 1000 نفر افزایش پیدا کند.
لطفی گفت: از کلیه شهروندان که از طریق فروشگاه اینترنتی و یا مراجعه مستقیم به دفتر شرکت نسبت به واریز پول برای دریافت گوشی های تلفن همراه اقدام کرده و به این شیوه مورد کلاهبرداری قرار گفتند؛ دعوت می شود از10 دی ماه 97 با در دست داشتن مدارک خرید به ویژه فاکتور خرید صادر شده به نام افراد و همراه مدارک شناسایی معتبر به معاونت مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.
تهرام/8138//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.