وکیل مدافع ستاد تبلیغاتی ترامپ رئیس جمهور آمریکا هم کرونا گرفت.

 

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، «جینا الیس» وکیل  مدافع ستاد انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه به همکاران خود اطلاع داد که به کرونا مبتلا شده است.

این در حالی است که پیش از این «رودی جولیانی» وکیل مدافع شخصی ترامپ روز یکشنبه اعلام کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است و تبدیل به نفر پنجاه سوم در حلقه نزدیک به ترامپ شد که به ویروس کرونا مبتلا می شوند.

با ابتلای الیس به کرونا تعداد افراد حلقه نزدیک به ترامپ که مبتلا به کرونا شدند به 54 نفر رسید.

بر اساس گزارشی که مجله فوریس منتشر کرد فهرست افراد نزدیک به ترامپ که به کرونا مبتلا شده اند طولانی شده است و شامل «ملانیا ترامپ» بانوی نخست آمریکا، «دونالد ترامپ جونیور» و «بارون ترامپ» دو پسر ترامپ،«کایلی ماکنانی» مسئول رسانه ای کاخ سفید،«استیفان میلر»مشاور ترامپ،«بیل استیپسن» مدیر ستاد انتخاباتی ترامپ، «کیلیان کونوای» مشاور سابق در کاخ سفید و شمار زیادی دیگر می شود.

ترامپ و نزدیکانش توصیه ‌های ایمنی مربوط به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را چندان جدی نمی‌ گرفتند و بسیاری از آنها یکی پس از دیگری دچار کووید 19 شدند. خود ترامپ، یک ماه پیش از انتخابات کرونا گرفت و چند روزی را در بیمارستان سپری کرد.

منتقدان می‌گویند که دولت ترامپ، با جدی نگرفتن توصیه‌ های متخصصان و نگاه سیاسی به این بیماری باعث شد تعداد مبتلایان و مرگ بر اثر این بیماری در آمریکا بالا برود.

در همین حال، سازمان غذا و داروی آمریکا واکسن‌ کرونای شرکت داروسازی «فایزر - بایون‌تک» را بی‌خطر و ایمن طبقه‌بندی کرد. 

 سازمان غذا و داروی آمریکا که درباره مجوز داروها نیز تصمیم‌گیری می‌کند امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر (۸ دسامبر) اعلام کرد داده‌های ۳۸ هزار شرکت‌کننده در آزمایشات بالینی شرکت داروسازی فایزر - بایون‌تک نشان داده است که نگرانی خاصی درباره ایمنی واکسن کرونا وجود ندارند که بتواند از تایید اضطراری واکسن کرونای شرکت فایزر- بایون‌تک جلوگیری کند.

کنسرن آمریکایی فایزر و شریک داروسازی آلمانی آن بایون‌تک قبلا برای تایید اضطراری واکسن کرونا از نهادهای مسئول آمریکایی خواستند که مجوز واکسن کرونا را زودتر صادر کنند.

کمیته مشورتی سازمان غذا و داروی آمریکا قرار است روز پنجشنبه ۱۰ دسامبر درباره این درخواست رایزنی کند. اکنون اما مشخص شده است که سازمان غذا و دارو  به واکسن کرونای شرکت فایزر- بایون‌تک چراغ سبز نشان داده است.

مدیران دو شرکت تحقیقاتی و داروسازی بایون‌تک - فایزر از ضریب اثربخشی ۹۵ درصدی واکسن کرونا خبر ‌دادند. جزییات مثبتی که آنها از ایمنی واکسن و عوارض جانبی احتمالی منتشر کردند، سنگ‌بنای کسب مجوز اضطراری واکسن از سازمان غذا و دارو در آمریکا محسوب می‌شود.

در همین حال، مقامات آلمانی گفتند انتظار دارند تزریق واکسن از اوایل ژانویه ۲۰۲۱ دراین کشور آغاز شود. 

قرار است نهادهای مسئول اتحادیه اروپا درباره مجوز واکسن شرکت داروسازی بایون‌تک و کنسرن فایزر تا ۲۹ دسامبر سال جاری تصمیم بگیرند. 

اما انگلیس منتظر تصمیم نهادهای اتحایه اروپا نماند. این کشور در تهیه و پخش واکسن پاندمی پیشتاز است؛ سه‌شنبه ۱۸ آذر (۸ دسامبر) نخستین تزریق‌ها در این کشور آغاز شد.

انگلیس اولین کشور جهان است که به واکسن فرآورده مشترک شرکت آلمانی بایون‌تک و کنسرن آمریکایی فایزر پروانه توزیع و تزریق صادر کرده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.