به گزارش ایرنا، عبدالکریم گراوند سه‌شنبه شب در نشست شورای توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر در شهرستان جم با گرامیداشت 12 تیرماه سالروز هدف قرار گرفتن هواپیمای مسافربری ایران توسط ناو آمریکایی افزود: این اقدام ضد حقوق بشری توسط کسانی رقم خورد که داعیه دار دفاع از حقوق بشر هستند.
وی بیان کرد: اوج این فاجعه جایی بود که هواپیمایی مسافربری و بی دفاع مورد حمله قرار گرفت و کاپیتان کشتی مهاجم نیز تجلیل شد.
گراوند ادامه داد: این اقدام ضد حقوق بشری که منجر به شهادت 290 سرنشین بی گناه این هواپیما شد نشان داد که مدعیان حقوق بشر تنها در حرف ادعا می کنند و در عمل رنگ و بویی از آن نبرده اند.
وی اضافه کرد: 4٠ سال است کشور ایران را با جنگ و تحریم روبرو کردند و اکنون تمام تلاش دشمنان قسم خورده نظام برای ایجاد نارضایتی در بین مردم است.
گراوند اظهار داشت: در این شرایط وظیفه ما مسئولان است که مشکلات را پیگیری کنیم و مانع ایجاد یاس و ناامیدی مردم شویم.
وی بیان کرد: همه ما در کشتی انقلاب نشسته ایم و باید مشکلات به نحوی بیان نشود که بهانه ای به دست دشمنان بدهیم.
گراوند افزود: دشمنان قسم خورده خارج کشور می‌خواهند زمینه ای ایجاد کنند که بین مردم و نظام فاصله انداخته و نظام را ناکارآمد جلوه دهند که در این ارتباط باید همگان هوشیار باشیم.
وی بیان کرد: ملت امروز پشت سر مقام معظم رهبری، عزت، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خود را با هیچ چیز عوض نمی کند و وقتی عزت را انتخاب کردیم موانعی فراروی آن است که باید آنها را یکی پس از دیگری از پیش رو برداریم.
گراوند در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: توزیع اعتبارات با دقت صورت گیرد و فرمانداران در این زمینه اولویت را به طرح های نیمه تمام بدهند.
استاندار بوشهر افزود: در ارتباط با جاده جم به فیروزآباد پیگیری های زیادی شده و فرایند اجرای آن در دست پیگیری است.
وی گفت: احداث سد باغان و ساخت آب شیرین کن سیراف در دستور کار است و پیگیری های لازم تا تحقق آن صورت می گیرد.
تیرماه 1367 شمسی برابر با سوم ژوئیه 1988 میلادی، هواپیمای مسافری ایرباس ایران که از بندرعباس عازم دُبی بود، بر فراز آب های خلیج فارس و در نزدیکی جزیره «هنگام» مورد هجوم یگان های دریایی متجاوز آمریکایی مستقر در آب های خلیج فارس قرار گرفت و سقوط کرد.
این پرواز مسافربری به شماره 655 شرکت هواپیمایی ایران ‌ایر، تهران را به مقصد دبی ترک کرده و بعد از توقف بین راهی در بندرعباس در آب های خلیج فارس به سمت دبی در حرکت بود که حدود ساعت 10:22 دقیقه صبح با شلیک موشک هدایت شونده از ناو یو اس ‌اس وینسنس متعلق به نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا سرنگون شد. در این فاجعه تمامی 290 سرنشین آن که شامل 254 مسافر ایرانی ( 16 تن خدمه پرواز) ، 46 مسافر غیر ایرانی و 66 کودک بود، جان باختند. این جنایت از نظر میزان تلفات انسانی، هفتمین جنایت مرگبار هوایی تاریخ است.
118 نفر از این مسافران بیگناه زن و کودک بودند، هم چنین 20هندی، یک ایتالیایی، 6 پاکستانی، 13 نفر تبعه امارات و 6 تبعه یوگسلاوی نیز در میان مسافران هواپیما دیده می شد.
7212/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.