به گزارش ایرنا، روح الله نصرتی روز شنبه درجمع خبرنگاران افزود: این کمیسیون با برگزاری نشست‌های مشترک با سرمایه‌گذار بخش خصوصی و پیمانکار این پروژه نسبت به رفع اختلافات و فراهم سازی زمینه اتمام عملیات چرخ و فلک تا پایان شهریورماه اقدام کرد.
وی بیان کرد: افزایش قیمت تمام شده و لزوم گرفتن مجوزهای استاندارد در تمامی مراحل سبب تاخیر در تداوم عملیات اجرایی شده بود.
وی عنوان کرد: بهره‌برداری از پروژه چرخ و فلک و ایجاد تاسیسات تفریحی ورزشی در کنار این پروژه می‌تواند بخش قابل توجهی از نیازهای تفریحی شهروندان را بر طرف کند.
نصرتی ادامه داد: اختصاص مکان‌هایی در مناطق مختلف شهر برای ایجاد تاسیسات تفریحی ورزشی می‌تواند تا حد زیادی در برطرف کردن این نیاز اساسی شهروندان ایفای نقش کند.
وی گفت: ایجاد مجموعه شهربازی سرپوشیده یا روباز در داخل یک شهر سبب جذب خانواده‌ها شده و علاوه بر درآمد و اشتغال زایی مستقیم سبب تخلیه هیجانی و روانی شهروندان نیز می‌شود.
نصرتی اظهارداشت: بندر بوشهر از ظرفیت بالایی در ایجاد مراکز تفریحی، فرهنگی و گردشگری برخوردار است .
وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه سرانه مراکز تفریحی و سرگرمی شهر بوشهر کمتر از حد معمول است باید بیش از پیش برای پر کردن اوقات فراغت همشهریان تلاش شود .
نصرتی تاکید کرد: شورای اسلامی شهر بوشهر در این راستا ازحضور سرمایه گذاران برای ایجاد طرح‌های تفریحی گردشگری حمایت می کند.
عملیات اجرایی چرخ و فلک 80 متری بوشهر با ظرفیت 330 نفر و 42 کابین مجهز به وسایل سرمایشی و گرمایشی از سال 95 با 47 میلیارد ریال آغاز شد.
در ابتدا مقرر بود این پروژه ظرف مدت 18 ماه عملیات اجرایی آن به اتمام برسد.
7212/6045
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.