به گزارش ایرنا، محمد حسینی روز سه شنبه در بازدید از مرکز فنی و حرفه ای جم افزود: قرارگرفتن این شهرستان در مجاورت صنایع نفت، گاز و پتروشیمی پارس جنوبی و میزبانی آنها و مهاجرت پذیری بالا به عنوان ظرفیتی بزرگ در عرصه تولید و کارآفرینی محسوب می شود.
وی بیان کرد: در این ارتباط مهارت آموزی ها در این شهرستان باید براساس اشتغال مورد نیاز صنعت و مبتنی بر درآمدهای پایدار انجام شود.
حسینی اظهار داشت: نقش مراکز فنی و حرفه ای در اشتغال پایدار بسیار مهم است و این نقش در شهرستان جم به دلیل شرایط ویژه و منحصر به فرد بسیار پررنگ تر است.
وی ادامه داد: رشته های آموزشی در مرکز فنی و حرفه ای جم باید براساس ارزیابی سالانه از بازار اشتغال و میزان درآمدزایی ها باشد تا بتواند به کاهش بیکاری و افزایش کیفیت زندگی جوانان کمک کند.
حسینی یادآور شد: در این زمینه رصد و پایش دقیقی از میزان اشتغال ایجاد شده انجام تا از این طریق بتوان بر مبنای آن کمیت و کیفیت دوره های آموزشی را مورد ارزیابی قرار داد.
وی، کیفیت بخشی به آموزش ها را ضروری دانست و گفت: باید تلاش کرد دوره های آموزشی با روش های جدید تدریس و کیفیت خوب ارائه شود تا دانش کافی برای اشتغال به فراگیران منتقل شود.
حسینی افزود: برای بهبود کیفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه ای لازم است نظارت جدی و مستمر بر عملکرد مراکز آموزشی فنی و حرفه ای سطح شهرستان انجام شود.
وی تاکید کرد: باید تبلیغات پررنگ تری در شهرستان برای جذب جوانان جویای کار انجام شود تا کسی به دلیل نبود اطلاع از شرکت در دوره ها و فرصت یادگیری محروم نشود.
حسینی ادامه داد: بیش از 10 سال از حضور فنی و حرفه ای در جم می گذرد و اکنون فضای استیجاری این مرکز به هیچ وجه جوابگوی نیاز شهرستان نیست.
وی اضافه کرد: توفیق جدی در کاهش بیکاری جوانان با اقدامام های سطحی امکان پذیر نیست و باید برای تشویق جوانان به آموختن و کارآفرینی گام های جدی تری برداشت.
حسینی اظهار کرد: امروز مراکز آموزشی مهارت آموزی به عنوان پیشقراول کارآفرینی و اشتغال پایدار محسوب می شوند و باید حمایت بیشتر و جدی تری از مراکز آموزش فنی و حرفه ای صورت گیرد.
7212/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.