هادی جوانبخت روز دوشنبه در نشست اضظراری مقابله با کرونا در جمع مسئولان کادر بهداشتی و درمانی این شهرستان افزود: بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی باید آمادگی پذیرش موارد مشکوک به این بیماری را داشته باشند.
وی گفت: شناخت علایم بیماری در پیشگیری و مقابله با کرونا بسیار به مجموعه این شبکه کمک میکند.
وی اظهارداشت: مراکز قرنطینه فعال شود و با حساسیت بیشتر مسافران وارد شده به شهرستان را غربالگری و در بیمارستان اتاق ایزوله در این زمینه در نظر گرفته شود.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه افزود: باتوجه به اینکه کرونا، ویروس تنفسی است که بهراحتی می تواند منتقل شود به دلیل امکانات مسافتهای طولانی در مدت زمان کوتاهی طی می شود و این خود باعث انتقال بیماری با سرعت باور نکردنی به همه جای دنیا می شود.
وی گفت: انتقال این بیماری در کشور مستثنی نیست و همگی باید آمادگی مقابله با این ویروس را داشته باشیم.
مسئول مبارزه با بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: گروههای پر خطر و در معرض خطر ویروس کرونا افرادی با زمینه بیماریهای قلبی، ریوی و کلیوی هستند و سالمندان و کودکان نیز باید مراقبت بیشتری شود.
سید مجید موسوی اظهارداشت: عامل بیماری یک نوع ویروس بوده که ۷۰ درصد ازلحاظ ژنتیکی مشابه کروناویروس MERS است.
وی گفت: براساس تحقیقات اولیه منشا بیماری مصرف غذاهای آلوده مانند خفاش و مار دریایی و تماس با فرد بیمار دارای علایم تنفسی و ترشحات است.
مسئول مبارزه با بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه افزود: هنوز رفتارهای کرونا ویروس جدید مانند مخازن، راههای انتقال، دوره کمون و عوارض آن شناخته نشده است.
شهرستان تجاری و ساحلی گناوه در شمال استان بوشهر و پسکرانه خلیج فارس واقع است.