مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: طول محور ساحلی دیر- بوشهر ۲۰۰ کیلومتر است که به دلیل ترافیک بالا و حضور خودروهای شوتی ( خودروهای سواری که کالای قاچاق جابه جا و با سرعت بسیار بالا بدون توجه به قوانین در جاده ها تردد می‌کنند و باعث حوادث رانندگی در این مسیر می‌شوند) همواره در این مسیر تصادف‌های ناگواری رخ می‌دهد.

حمید رضا علم روز یکشنبه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در نشست با رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز بوشهر افزود: در این ارتباط از محل اعتبارات ملی ۱۰ کیلومتر از سمت دیر آسفالت و زیرساخت آن از طرف نفت در دست اجراست.

وی بیان کرد: همچنین در تفاهم نامه استانداری بوشهر با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار شد ۵۰ کیلومتر تا بردخون شانه سازی انجام شود که براساس این تفاهم نامه ۶۰ درصد از محل منابع ملی و ۴۰ درصد از محل اعتبارات استان هزینه می‌شود که باید در مدت ۲سال اجرا و با انجام مطالعه مناقصه آن نیز بزودی انجام می‌شود.

علم ادامه داد: با توجه به وجود تقاطع خطرناک میان بردخون کهنه و نو از محل اعتبارات وزارت نفت قرار است تقاطع زیرگذر اجرا شود که پیمانکار در مرحله تجهیز کارگاه است.

وی گفت: همچنین بعد از آبنمای ساحلی چهار راه زیارت به طول ۱۰ کیلومتر شانه سازی اجرا و ۵۰ کیلومتر باقی مانده تا روستای گلستان (شهرستان دشتی) شانه سازی آن در قالب ۲ قطعه ۲۵ کیلومتری باید انجام شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر افزود: پنج کیلومتر نرسیده به دلوار باید تعریض و تبدیل به چهارخطه شود که تفاهم نامه آن بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور و استانداری بوشهر منعقد شده که به صورت مشارکتی در دست اجراست.

علم درباره تقاطع روستای جائینک در محدوده شهر دلوار گفت: این تقاطع از نقاط حادثه خیز محور ساحلی دیر به بوشهر است که تصادف‌های مرگبار زیادی در آن رخ داده و تلاش می‌شود  با رفع معارض برطرف شود.

علم گفت: سه نقطه مهم و پرترافیک در محور ساحلی دیر – بوشهر نرسیده به دلوار، بعد از دلوار نرسیده به بوجیکدون و دلارام و  جاده ساحلی روبروی گلستان است که همواره این در جاده‌ها حوادثی رخ می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر گفت: در زمان حاضر۴۷ نقطه حادثه خیز در استان بوشهر شناسایی شده که تعدادی از آنها باید براساس طرح مشاور برطرف شوند که با وجود هزینه بر بودن اما برای ۹ نقطه قرارداد منعقد شده است.

علم یادآور شد: همچنین ۲۱ نقطه حادثه خیز نیز آشکارسازی و مابقی نیز در دست اجراست.

وی تاکید کرد: با وجود مشکلات ناشی از کمبود شدید قیر و گران شدن آن اما پروژه‌ها به صورت فعال در استان فعال است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر گفت: این استان با هزینه کرد ۴۰ میلیارد ریال اعتبار در بخش ماشین آلات توانست درسیل لرستان و خوزستان با توان بالایی حضور داشته باشد.

وی درباره روشنایی جاده‌ها گفت: هرچند پروژه روشنایی مسیرها هزینه سنگینی دارد اما تاکنون بیشتر نقاط و محورهای حادثه خیز استان از جمله کنارتخته، برازجان به سیستم روشنایی مجهز شده‌است.

علم افزود: همچنین روشنایی محور نرسیده به ورودی خورموج( روستای عربی)، خروجی خورموج به طرف کاکی به طول چهار کیلومتر و مسیر شهر بادوله به کاکی در دست اجراست.

وی تاکید کرد: در محورها و مسیرهایی که احساس شود به روشنایی نیاز است به صورت نقطه‌ای کار روشنایی آنها انجام می‌شود.

علم یادآور شد: در گذشته نگهداری راه‌های روستایی برعهده راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بود اما از امسال کار احداث این راه‌ها نیز به این سازمان واگذار شده‌است.

وی در باره نصب دوربین‌های هوشمند گفت: محور ساحلی که تلفات آن بالاست دوربین‌های آن نصب شده و تلاش می‌شود این دوربین‌ها که شامل هشت سامانه هستند وارد شبکه شوند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر یادآور شد: با نصب این دوربین‌ها به غیر از محور برازجان به اهرم و سراهی سیراف به جم همه محورهای استان به سیستم هوشمند مجهز هستند.

علم یادآور شد: با نصب این دوربین‌ها تعداد آنها در استان بوشهر به ۷۱ دستگاه می‌رسد.

وی یادآور شد: طول کل راه‌های استان بوشهر چهار هزار و ۴۳۴ کیلومتر است که ۶۷۱ کیلومتر آن چهار خطه و بزرگراه، ۵۷۲ کیلومتر اصلی، ۸۴۵ کیلومتر فرعی و ۲هزار و ۲۴۶کیلومتر راه روستایی است.

علم در باره مجتمع های بین راهی گفت: در زمان حاضر ۱۴ مجتمع بین راهی با سرمایه گذاری بخش خصوصی بهره برداری و ۱۴ مجتمع دیگر نیز در دست ساخت است که امسال چهار مجمتمع آن به بهره برداری می‌رسد.

۶۰۴۷/۶۰۴۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.