به گزارش ایرنا، عبدالامیر قاسمی روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران و تشکیل کارگروه تخصصی اطفای حریق این شهرستان افزود: این کارگروه باتوجه به افزایش پوشش گیاهی و بافت علفی زمین های زراعی بدلیل نزدیک بودن به جنگل های شهرستان و برنامه ریزی برای حفاظت از آنها در برابرحوادث آتش سوزی طبق دستورالعمل انجام وظیفه می کند.
وی اظهارداشت: در این کارگروه وظایف دستگاه های اجرایی و اعضای کارگروه به منظور پیشگیری و مقابله با آتش سوزی جنگل و منابع طبیعی مشخص و تعیین شده است.
فرماندار دیلم گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی و اطلاع رسانی در بین مردم، شناسایی نقاط حساس و ازبین بردن علف های حاشیه جاده ها، ایجاد و احداث آتش بر در مناطق بحرانی از عمده اقدام های مهم برای جلوگیری از وقوع آتش سوزی درجنگل ها و مراتع این شهرستان است که باید به آنها توجه شود.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دیلم گفت: یگان حفاظت اداره کل در اجرای ماده 47 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع کشور، نیازمند همکاری دستگاه های مرتبط درهنگام حریق های بزرگ با ستاد مدیریت بحران شهرستان است.
غلامحسین آقاجری افزود: باتوجه به گرم شدن هوا درفصل تابستان و فراهم شدن زمینه آتش سوزی، همیاری و مشارکت ادارات برای امدادرسانی در پیشگیری و مهار این پدیده ضروری است.
وی گفت: برگزاری کلاس های آموزشی و جلسات هماهنگی به منظور جلوگیری از حریق، همکاری در مهار آتش با شوراهای اسلامی و دهیاران و بهره برداران مناطق بحرانی، دریافت تجهیزات سبک و پاکسازی حاشیه جاده های اصلی با همکاری اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای از عمده فعالیت های این اداره در خصوص اطفای حریق است.
وی بیان کرد: در کارگروه تخصصی اطفای حریق، مقرر می شود تیم مربوطه بصورت 24 ساعته در صورت وقوع حریق، بصورت موثر و بموقع اقدام به مهار با استفاده از تجهیزات دیگر ادارات شهرستان کند.
آقاجری یادآورشد: شماره تلفن 1504 امداد جنگل و مرتع آماده دریافت هرگونه آتش سوزی و تخریب اراضی ملی است.
شهرستان دیلم در منتهی الیه شمالی استان بوشهر قراردارد.
6043/6164
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.