سعید طوسی تبرئه شد و همین خبر کافی بود که او دوباره به صدر خبرها بازگردد. تبرئه طوسی حالا منتقدان بسیاری پیدا کرده است؛

به گزارش جماران، روزنامه شرق نوشت: از خانواده کودکان قرآنی گرفته تا نمایندگان مجلس، به‌ویژه امیدی‌ها. آنها می‌گویند افکار عمومی جریحه‌دار شده است. گله خانواده‌ها به مجلس رسیده؛ پدر دو کودک شاکی پرونده سعید طوسی، راهی کمیسیون اصل ٩٠ شده‌‌اند و گله‌های خود را با نمایندگان مجلس در میان گذاشته‌اند. حالا فراکسیون امید آستین‌ها را بالا زده، وزیر دادگستری و معاون پارلمانی قوه قضائیه میهمان هیئت‌رئیسه فراکسیون امید شده‌‌اند و نمایندگان به‌جز برخی، ابهام‌ها و سؤال‌ها را با وزیر و معاون پارلمانی در میان می‌گذارند. چکیده جلسه اینکه نه حرف‌های وزیر دادگستری و نه حرف‌های معاون پارلمانی قوه قضائیه قانع‌کننده به نظر نمی‌آید. عبدالکریم حسین‌زاده، نایب‌رئیس فراکسیون امید، به «شرق» می‌گوید: «افکار عمومی به‌شدت درگیر این مسئله شده است. بنابراین وقتی مسئله‌ای از سطح عادی خارج شده و اذهان عمومی را در این ابعاد درگیر می‌کند، انتظار می‌رود مدعی‌العموم بتواند در سطح دیگری به پرونده وارد شده و دادخواهی کند».
افکار عمومی جریحه‌دار شد
محمودصادقی جزء معدود نمایندگانی است که درخواست خانواده شاکیان را لبیک گفت و پای حرفشان نشست. فراکسیون امید بنا دارد به‌طور‌جدی این مسئله را بررسی کند.
نمایندگان عضو فراکسیون امید تأکید دارند باید در پرونده طوسی تجدیدنظر صورت بگیرد یا اینکه مدعی‌العموم وارد شده و بررسی‌های بیشتری را طلب کند.
بهرام پارسایی به «شرق» می‌گوید: «در آن جلسه به جزئیات مسئله وارد شدیم. دغدغه و نگرانی‌هایی در مسیر این پرونده وجود داشت. معاون قوه قضائیه و وزیر دادگستری توضیحاتی دادند. توضیح قانع‌کننده نبود. قرار شد ادامه این بحث با حضور مقام‌های قضائی در فراکسیون امید بررسی شود.  نحوه سیر پرونده نگران‌کننده بود و قرار شد کمیته حقوقی فراکسیون امید به مسئولان قضائی اجازه تشکیل جلسه بدهد. در مورد پرونده‌ای مانند سعید طوسی باید آسیب واردشده به افکار عمومی و جریحه‌دار‌شدن حس مردم در نظر گرفته شود».
عبدالکریم حسین‌زاده نیز تأکید دارد: «پرونده شکایت از طوسی فردی نیست. باید پرونده طوسی را در سطح کلان بررسی کنند و هم فراکسیون امید و هم فراکسیون حقوق شهروندی و هم کمیسیون اصل ٩٠ به این مسئله ورود جدی داشته باشند».  
او همچنین درباره اینکه گاهی این مسائل با برچسب پاسداری از حریم دین توجیه می‌شود نیز به «شرق» گفته: «اینکه بخواهیم با این مسئله چنین برچسبی بزنیم درست نیست. باید در مقابل موضوعات بایستیم. لازمه این موضوع این است که در دادگاه تجدیدنظر وضعیت آن مشخص شده و دوباره پیگیری‌های لازم صورت گیرد».
درخواست نایب‌رئیس فراکسیون امید درباره شخص طوسی نیز این است که او باید از «همه مسائل عمومی منع شود. باید از فعالیت‌های جمعی رسانه‌های ملی و صداوسیما حذف شود. نباید در فضاهای دینی حضور یابد تا بستر جامعه التیام یابد. 
بهرام پارسایی، سخنگوی فراکسیون امید، به «شرق» می‌گوید: «ما به دنبال اعاده حیثیت فرزندان آسیب‌دیده در این پرونده هستیم. کسر شأن ماست که برخی بچه‌های قرآنی کارشان به استفاده از قرص اعصاب و روان رسیده و حال و روز روحی و روانی خوشی ندارند. این پرونده خیلی پیچیده است».  
حسین‌زاده نیز در همین زمینه ادامه می‌دهد: «آخر چطور می‌توانیم آسیب روحی و روانی واردشده به این بچه‌ها را کاهش دهیم. صدمه و لطمه روحی و روانی به این سادگی‌ها قابل جبران نیست».
توضیح معاون قوه قضائیه قانع‌کننده نبود
پارسایی همچنین درباره جزئیات جلسه اخیر- دوشنبه همین هفته – فراکسیون امیدی‌ها با دو مقام مسئول گفته: «دغدغه‌ای که وجود دارد این است که اخبار مرتبط با پرونده طوسی در افکار عمومی اثرگذار بوده و جریحه‌دارشدن اذهان عمومی صرفا با روشنگری جزئیات پرونده قابل‌قبول است. برای نمونه مردم باید در جریان جزئیات تبرئه و دلایل تبرئه طوسی قرار بگیرند».
حسین‌زاده نیز تأکید می‌کند: «اگر این‌طور نشود اعتماد عمومی مردم صدمه خواهد دید. باور کنید جامعه ما بیش از هر چیز به بازسازی اعتماد عمومی به دولت و حاکمیت نیاز دارد».

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.