نائب رئیس شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان گفت: تمایل مردم به جریان اصلاحات است، نباید کاری کنیم که مردم از این جریان ناامید شوند.

به گزارش جماران؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالواحد موسوی‌لاری در نشست هم‌اندیشی شورایعالی سیاستگذاری اصلاح طلبان با شورای اصلاح‌طلبان استان‌ها و منتخبان شوراهای استان‌ها اظهار داشت: ترکیب شوراهای حاضر ترکیبی کشوری است، بالاخره جریان اصلاحات در قالب شوراهای استانی تلاش کرد چهره‌هایی که می‌توانند امور را به خوبی انجام دهد، انتخاب کند.

وی با بیان این‌که «آنچه که کارساز است، رای مردم است» گفت: شوراهای اصلاحات تصمیم‌ساز کشور را هم می‌توان فرع موضوع قرار داد.مهم حرکت جریان اصلاحات است.از سال ۹۲ تصمیم گرفتیم گام به گام پیش برویم با تکیه بر خرد جمعی که تا سال ۹۶ هم ادامه داشت. باید ضعف‌های‌مان را ببینیم و خارج از حب و بغض حزبی نقد کنیم.

وی گفت: در این شش سال احزاب نقش اول را داشتند و باید مشخص شود چه جایگاهی دارند. مرکز در انتخابات نقش هماهنگ‌کننده را داشت و استان‌ها خود تصمیم‌گیرنده بودند که باید این موضوعات مورد ارزیابی قرار گیرند.جریان‌ها نمی‌توانند وقتی کار را آغاز کردند نیمه‌کاره آن را رها کنند، انتخاب مردم پله اول بوده است و منتخبان بعد از وارد شدن به شورا نباید این را فراموش کنند.

نائب رئیس شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان در این سخنرانی خبر داد که در جلسه شورایعالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان مقرر شد این شورا کارش را ادامه دهد اما نواقص را اصلاح کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر روی نقطه ارزیابی قرار داریم، باید بگویم که انتخابات تمام شده و نباید بحث کنیم چه بود و چه شد و چرا فلان آقا انتخاب شد؟شوراها در جمهوری اسلامی بسط‌دهنده حضور مردم هستند و تعریف روشن از مردم‌سالاری را می‌توان در شوراها مشاهده کرد.

وی با اشاره به دلایل شکل‌گیری شوراهای شهر و روستا گفت: شکل‌گیری شوراها خودش یک مساله و پاسخ به نیاز مردم بود. اما عده‌ای دوست نداشتند که این روند ادامه پیدا کند.باید حرمت شوراها حفظ شود، احترام امام‌زاده به متولی‌اش است، خود اعضا باید کاری کنند که این اتقاق بیفتد. مشاجرات درونی که نمونه‌اش را در شورای اول دیدیم نباید اتفاق بیفتد، اختلاف سلیقه عادی است.

موسوی لاری سپس گفت: هیچ مجموعه ای به اندازه شوراها نمی تواند مردم سالاری را اینچنین به نمایش بگذارند. از روزی که تصمیم گرفتم این مسئله را به عنوان خط و مشی جریان اصلاحات دنبال کنم می‌دانستیم که شوراها پاسخ به خواست مردم بود که عده‌ای نمی خواستند این کار به انجام شود. شورایعالی سیاستگذاری اصل و شوراهای شهر و روستا فرع هستند که همه آن‌ها از دیدگاه ها و نظرات مختلفی تشکیل شدند. ما این اصل را پذیرفته‌ایم و گفتیم این شورا فقط مدیر شهری و شهرساز نمی‌خواهد. بلکه یک مجموعه‌ای از تخصص‌ها را لازم دارد.

وی ادامه داد: دوستانی که وارد شورا شدند از احزاب مختلف و با دیدگاه‌های مختلف هستند. این تکثر را باید قبول کنیم. مردم بلوغ سیاسی خود را نشان دادند . نباید نمایندگان طوری رفتار کنند که مردم نا امید شوند. این حرف‌ها را بر اساس تجربه‌ای که از شورای اول داشتیم می‌گویم.

وی تهران را شهری ورشکسته خواند و گفت: شورای جدید یا باید باهمین وضعیتی که شهرداری برای تهران ایجاد کرده است کار را ادامه دهد  و یا اصلاحاتی انجام دهد که البته در خیلی مواردی هم نمی‌تواند شرایط را تغییر دهد. شورا در اولین کار خود باید شهرداری را انتخاب کند که دنبال ماجراجویی سیاسی نباشد و مردم به آن‌ها آفرین بگویند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: تصمیمات شوراهای استان‌ها بر شهرستان‌ها اثر می‌گذارد، باید شوراهای فرادستی را جدی تلقی کنیم.  شورایعالی استان‌ها نهادی است که در حوزه فعالیت‌های شهری همتراز دولت است و می‌تواند لایحه به مجلس بدهد. خود نماینگان مجلس این فرصت را ندارند. من از شوراهای اصلاح‌طلبان و هم شوراهای مراکز استان خواهش می‌کنم شوراهای فرادستی را جدی بگیرید. با همان نگاهی که مردم به ریاست جمهوری و شوراها رای دادند ادامه کار دهید.

وی در پایان  گفت: اکثریت مردم، بالای ٦٠/. جریان اصلاحات را قبول کرده، البته افرادی داریم که یک پیام کوچک‌شان در جهت‌دهی مردم تاثیر دارد. مردم در جهت‌گیری‌های خود با اصلاحات مانوس هستند. روش اعتدالی جریان نیست بلکه یک روش است که یا در جریان اصلاحات قرار می گیرید و یا در حریان اصولگرا فعالیت می‌کند. مهم این است که الان مردم به این گفتمان عنایت دارند. ترکیب شوراهای فرادستی و شوراهای کوچک باید طوری باشد که خواست مردم انجام شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.