فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: نباید بگذاریم کشور به دوران قبل از سال 92 بازگردد.

به گزارش جماران، یاسر هاشمی در مراسم گشایش انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه که امروز (۲۴ اردیبهشت)برگزار شد، اظهار کرد: در دوران دولت نهم و دهم که به اصطلاح دوران مهرورزی نامیده می‌شد، این احساس برای آیت‌الله رفسنجانی ایجاد شد که انقلاب از مسیر و ریل اصلی خود خارج شود و بارها نگرانی خود را از این موضوع اعلام کرد.

وی با اشاره به حضور آگاهانه مردم در انتخابات ۹۲، ادامه داد: مردم با مشارکت و انتخاب خود نظام و کشور را از ریل غلط به ریل واقعی و صحیح انتقال دادند.

فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی یادآوری کرد: نتیجه این حضور حاکم شدن عقلانیت، تدبیر و اعتدال بر کشور بود که آیت‌الله هاشمی همواره بر آن تاکید داشت.

وی با بیان اینکه ایشان همواره با افراط و تفریط مخالف و طرفدار اعتدال بود، افزود: نتیجه افراط و تفریط را دیدیم که در آن زمان استقلال کشور را به غلط معنی کردند و شاهد انزوا طلبی و بسته شدن مرزهای کشور بودیم.

هاشمی رفسنجانی معتقد است، این شرایط کشور را تا مرز جنگ پیش برد، اما با روی کار آمدن دولت یازدهم و فعالیتی که تیم مذاکره کننده هسته‌ای دولت آقای روحانی داشت، سایه جنگ از کشور برداشته شد.

وی اظهار کرد: البته خیلی‌ها عقیده دارند که بعید بود جنگ در کشور اتفاق بیفتد، اما احساس نگرانی از جنگ در کشور وجود داشت و مردم صبح که بیدار می‌شدند از اینکه حمله شود و یا غذا و دارو تحریم شود، نگران بودند.

به گفته این فعال سیاسی، با روند مذاکراتی که این دولت پیش گرفت و برجام به نتیجه رسید، ایران هراسی دنیا به ایران دوستی تبدیل شد و چاقویی که با آن دشمنان ایران هراسی ایجاد می کردند امروز دیگر تیزی ندارد و شاهد تعامل مثبت و سازنده با دنیا هستیم.

هاشمی از نتایج اعتدال برای اقتصاد کشور هم سخن گفت و افزود: اعتدال به اقتصاد فروریخته کشور کمک کرد، اما هانطور که در حادثه پلاسکو دیدیم ساختمان در مدت دو دقیقه فرو ریخت، یک ماه آواربرداری آن طول کشید و سال‌ها ساخت آن طول می‌کشد، پس نباید انتظار داشته باشیم مشکلات اقتصادی کشور همگی یک جا برطرف شود.

وی ادامه داد: البته دولت در بسیاری از زمینه‌های اقتصادی جایی برای صحبت نگذاشته است، برای مثال امروز دیگر خبری از تورم ۴۴ درصدی و رشد منفی اقتصادی در کشور نیست.

فرزند آیت‌الله هاشمی  با بیان اینکه امروز دیگر کسی در مناطرات نمی‌تواند تورم برخی مسائل اقتصادی را بهانه کند، یادآوری کرد: متاسفانه گاهی در مناظرات شاهد تفکر دروغ، تهمت، پوچی گری و ... هستیم که گمان می‌کردیم با پایان دولت قبل به پایان برسد، اما ظاهرا در تفکر برخی جریانات ریشه دارد.

وی تخریب، تهمت و وعده‌های پوچ را مغایر با آرمان‌های انقلاب دانست و تاکید کرد: متاسفانه برخی در مناظرات با تهمت و وعده‌های پوچ به دنبال کسب رای و میز قدرت بودند.

هاشمی اظهار کرد: دیدیم که منتقدان دولت هیچ برنامه و پشتوانه‌ای برای وعده‌های خود ندارند و از روش تهمت و تخریب برای پیشبرد حرفهایشان استفاده می‌کنند.

به گفته این فعال سیاسی، تمام حرف منتقدان دولت این است که چرا آقای روحانی دولت خرابی را که در سال ۹۲ تحویل گرفت، چهار ساله آباد نکرد.

وی گفت: این دولت از ابتدای کار تیم سیاسی و اقتصادی قوی را انتخاب کرد و با تمام موانعی که پیش‌رو داشت سعی کرد راهی را که مردم تشخیص دادند به خوبی دنبال کند.

هاشمی رفسنجانی از مردم خواست حمایت خود را مانند سال ۹۲ ادامه دهند تا این راه و برنامه‌ها ادامه پیدا کند  و کارهایی که صورت گرفته به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه نباید اجازه دهیم کشور به قبل از سال ۹۲ بازگردد، خاطرنشان کرد: یادمان باشد ایران از چه ریلی به چه ریلی افتاد و اجازه بدهیم حرکت در ریل صحیح با شتاب بیشتری ادامه پیدا کند.

هاشمی در ادامه از دولت منتخب هم خواست به فکر رفاه مردم باشد.

وی به مردم هم توصیه کرد، در انتخابات حضور حداکثری داشته باشند، چون تجربه نشان داده هرچه مشارکت بیشتر باشد پیروزی صحیح و دقیق‌تر است و نباید اجازه داد تفکر افرادی که رای مردم را تزئینی می‌دانند، محقق شود.

هاشمی در ادامه با بیان اینکه تکیه‌گاه و محور اصلی تمام امور و سخنرانی‌های آیت‌الله رفسنجانی  در زمان فعالیتش مردم بود، افزود: ایشان در بیش از ۶۰ سال زندگی سیاسی خود که می‌توان آن را به هشت دوره از قبل از انقلاب تا پس از رحلت ایشان تقسیم کرد همواره بر نقش محوری مردم برای پیشبرد امور تاکید داشت و همانطور که دیدیم در مراسم تشییع ایشان نیز مردم با حضور گسترده خود پاداش این کار را دادند.

وی در پایان با تبریک بازگشایی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ابراز امیدواری کرد، دانشجویان بتوانند در بستر این فضا به اهداف خود برسند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.