به گزارش جماران، روزنامه ایران نوشت: قریب دو سال پیش با محمدرضا باهنر گفت‌و‌گویی داشتیم درباره اینکه چرا اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری همواره ناکام می‌شوند؛ باهنر نیز که آن روزها ردای نایب رئیس مجلس شورای اسلامی را بر دوش داشت، گفت که «تخصص اصولگرایان، انتخابات مجلس است»؛اما نتیجه انتخابات مجلس اخیر شورای اسلامی بویژه در حوزه انتخابیه تهران، این نشان را نیز از اصولگرایان گرفت؛ چه این جریان، تمام کرسی‌های پایتخت در مجلس را به رقبای نه چندان نام آشنایشان در فهرست اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان واگذار کرده و به قول خود باهنر 30 به هیچ باختند. 
  
گفت‌و‌گوی ویژه نامه نوروزی «ایران» با وی، مجال دوباره‌ای برای طرح این پرسش شد که چرا اصولگرایان در سه دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری نتوانستند گزینه خود را راهی پاستور کرده و پیروز انتخابات ریاست جمهوری شوند. 
 
محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری تحت الحمایه این جریان نیز نامزد اصولگرایان نبود و بعداً مورد حمایت این جریان قرار گرفت. این سؤال زمانی حائز اهمیت می‌شود که اصولگرایان از ماه‌ها پیش در تدارک انتخابات ریاست جمهوری سال آینده هستند و امید بسیار دارند بعد از 24 سال بالاخره رئیس جمهوری اصولگرا را به کاخ ریاست جمهوری بفرستند. تصمیمی که از آسیب شناسی شکست‌های اصولگرایان در انتخابات‌  پیشین، ناگزیر است. 
  
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سؤالاتی در این باره می‌گوید: «یک مقدار باید ادبیاتمان اصلاح شود؛ تعاملاتمان اصلاح شود؛ باید یک مقدار حرف نو بزنیم. یکی از مشکلات جدی ما که بعضی وقت‌ها ما را هم به خاطر آن نصیحت می‌کنند این است که شما متولی نظام نیستید؛ ممکن است ما به بعضی نهادهای حکومتی نقد هم داشته باشیم اما خود را مسئول می‌دانیم دفاع کنیم. در همین انتخابات اخیر 12 هزار نفر برای انتخابات مجلس ثبت‌نام کردند. شورای نگهبان هم صلاحیت حدود 6000 نفر را تأیید  و صلاحیت حدود 6000 نفر را رد کرد یا احراز نکرد. بنده به‌عنوان فعال سیاسی می‌توانم یک تعدادی را بشمارم که صلاحیتشان بی‌خود تأیید شد و یک عده‌ای را بشمارم که بی‌خود رد صلاحیت شدند و حق‌شان ضایع شد. 
  
این انتقادها یک جایی خریدار دارد یا اینکه گاهی آن قدر در برخی حوزه‌های انتخابیه تقلب و تخلف می‌شود که انتخابات باطل می‌شود.خب در چنین وضعیتی اینکه بگوییم هیچ تقلبی در کشور نمی‌شود، بی‌خود است.» وی در عین حال تأکید کرد:«البته کسی هم بگوید تقلب در حد جابه‌جایی 15-10 میلیون است، دعوا و فتنه می‌شود. در کل اصولگرایان معمولاً بخشی از آرایشان را به خاطر حمایت از نهادهای حکومتی از دست می‌دهند.» 
  
 دیگر معضل اصولگرایان در انتخابات‌های گذشته را «تندروی» برخی طیف‌های این جریان ارزیابی می‌کنند؛ چنانکه به اعتقاد برخی اصولگرایان در انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی، انتقادهای تند و تیز نامزدهای فهرست شورای ائتلاف اصولگرایان از توافق هسته‌ای و «برجام» سبب گریز آرا از سبد این اردوگاه شد. 
  
دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری که در تصویب «برجام» در مجلس شورای اسلامی نقش ویژه‌ای داشت با تأکید بر اینکه «تابلو ما اصولگرایان نباید ضد برجام باشد ولی بعضی وقت‌ها ضد برجام می‌شود»، گفت: برجام اتفاقی است که باید می‌افتاد و راه گریزی از آن نبود. وی در گفت‌و‌گو با ویژه نامه نوروزی ایران که روز شنبه 21 اسفند منتشر می‌شود به انتقاد طیفی از اصولگرایان پاسخ می‌دهد که هیأت رئیسه مجلس نهم بویژه علی لاریجانی و باهنر را به تصویب «20 دقیقه»‌ای مصوبه «برجام» متهم می‌کنند. 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.