در دو روز گذشته بسیاری از پژوهشگران و دانشگاهیان کشور برای جلوگیری از مصادره خانه اندیشمندان به این مجموعه فرهنگی رفتند و ساعتهای طولانی در این محل سپری کردند.
به گزارش جماران؛ در دو روز گذشته بسیاری از پژوهشگران و دانشگاهیان کشور برای جلوگیری از مصادره خانه اندیشمندان به این مجموعه فرهنگی رفتند و ساعتهای طولانی در این محل سپری کردند. استاد عبدالمجید ارفعی(پژوهشگر آزاد)، علیرضا غریب دوست( پژوهشگر حقوق)،مهرداد ملک زاده(باستانشناس، نویسنده، پژوهشگر)، علی غیاثی ندوشن(جامعه شناس)، حسن وکیلیان(استاد حقوق عمومی و بین الملل)، رضا یزدی(حقوقدان)، بزرگمهر بشریه(استاد دانشگاه علم و فرهنگ)، حمید صابر فرزام(عضو هیات علمی دانشگاه)، دکتر فرزان، دکتر هادی وحید( استاد حقوق دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر بهشید ارفع نیا( استاد حقوق دانشگاه آزاد)، نسرین تیموریان (دبیر باشگاه های کتابخوانی)، تهمورث بشریه( عضو هیات علمی دانشگاه)، محمد مهدی امینی قمی( باستان شناس)، علی مرشدی زاد( عضو هیات علمی)، کوروش محمد خانی ( استاد دانشگاه شهید بهشتی) و ... امروز به خانه اندیشمندان علوم انسانی رفتند تا مانع مصادره این مجموعه فرهنگی شوند
استاد برجسته زبان و ادبیات فارسی اقدام علیه خانه اندیشمندان علوم انسانی را محکوم کرد
ژاله آموزگار نوشت: به عنوان یکی از کسانی که بارها در سالنهای خانه اندیشمندان علوم انسانی نشستهام و به سخنان مفید و پرمحتوای صاحب نظران گوش فرا دادهام و یا خود از بلندگوی آن خدمات خدمتگزاران فرهنگ را ستودهام و به چشم خود اظهار علاقه جوانان را به این مباحث دیدهام نمیتوانم باور کنم که چنین پایگاهی بسته شود. آیا خردمندانهتر نیست که به جای بریدن درختان بارور در آبیاری آنها بکوشیم و اگر نیازی به ایجاد مرکز فرهنگی دیگری هست، نهال جدیدی بکاریم ؟
ژاله آموزگار
۱۵ تیرماه ۱۴۰۲