محسن هاشمی با بیان اینکه توهین و عبور از مرز‌های اخلاقی از سوی هیچ گروهی زیبنده نیست، خاطرنشان کرد کرد: «مسئولان قبلی که بیشترین نقش را در تعمیق شکاف میان ملت و حاکمیت داشتند، امروز به سوءاستفاده از آن مشغول هستند.»

به گزارش جماران؛ رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در روزهای اخیر شاهد رفتارهای مغایر با معیارهای اخلاق انسانی از سوی برخی اشخاص و گروه‌ها بودیم، گفت: توهین و عبور از مرزهای اخلاقی از سوی هر گروهی که باشد زیبنده نیست.

«محسن هاشمی» روز یکشنبه در ابتدای دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای شهر، در این باره افزود: اما اگر این اقدامات به صورت سازماندهی شده و با اهداف سیاسی صورت بگیرد، نگران کننده تر است چرا که از سطح یک خطای فردی خارج می شود.

هاشمی ادامه داد: تاسف بار تر از این اقدام، فراهم آور بستر برای عمیق تر شدن شکاف ملت و حاکمیت، توسط برخی جریانات وچهره های سیاسی است تا از آن به نفع خود بهره برداری کنند و از ساده دلی برخی از اقشار نیز در این جهت سواستفاده می شود و مسئولان قبلی که خود بیشترین نقش را در تعمیق این شکاف داشتند امروز به فرافکنی و سو استفاده از آن مشغول هستند.

رییس شورای شهر تهران ادامه داد:  باید توجه داشته باشیم در موقعیت فعلی، تحمل فشارهای اقتصادی برای اکثریت جامعه، بسیار سخت و طاقت فرسا شده و مردم همه مسئولان را در برابر مشکلات پاسخگو می دانند و نمی توان در این شرایط جزیره ای عمل کرد و مشکلات را به گردن یک نفر یا یک دستگاه وقوه انداخت.

به گفته وی، همه مسئولان، دستگاه ها و رسانه ها باید در این شرایط در جهت بهبود شرایط اقتصادی مردم و بدون در نظر گرفتن مسایل سیاسی وانتخاباتی همراهی کنند تا بتوانیم امید را نسبت به آینده و کارآمدی نظام در جامعه حفظ کنیم و تصور نکنیم با فشار وارد کردن به مردم، کسی در داخل نظام برنده خواهد شد، اگر مردم در رنج باشند، همه بازنده ایم.

هاشمی با بیان اینکه لازم است که اشاره ای هم به مصاحبه دیروز شهردار تهران داشته باشم، گفت: متاسفانه با وجود مطالب مهمی که در آن وجود داشت از سوی رسانه ملی سانسور شد.

وی با بیان اینکه دستاورد نخستی که شهردار تهران به آن اشاره کرد، توقف دورباطل تراکم فروشی و مگاپروژه های تبلیغاتی در شهر بود، اظهار داشت: ما در طول دهه های گذشته شاهد بودیم که شهرفروشی و تراکم فروشی بصورت بی رویه صورت می گرفت و با بخشی از منابع آن، پروژه های بزرگ وغیرضروری فعال می شد که در این دوره این شهر فروشی متوقف شد ودر سال ۱۳۹۹، طبقه های اضافی در تهران به صفر رسید در حالیکه در گذشته سالانه دوهزار طبقه مازاد واگذار می شد.

هاشمی ادامه داد: همچنین از فربه شدن بدنه شهرداری جلوگیری شد و تعداد پرسنل که در گذشته همواره افزایش می یافت در این دوره از ۷۰ هزار به کمتر از ۶۰ هزار رسید و تا پایان دوره به حدود ۵۵ هزار نفر می رسد و در کنار آن پرسنل پیمانکار شهرداری که بخشی از آن صوری بودند نیز کاهش قابل توجهی یافته است.

رییس شورای تهران تاکید کرد: مدیریت شهرداری توانست از تخریب بناهای ارزشمند تاریخی وباغات در این دوره تاحد زیادی جلوگیری و آنان را به عنوان سرمایه های شهر، تملک کند.

وی افزود: یکی از مسایل جدی شهر، نا ایمنی بود که ناشی از ۲۵۰گودهای پرخطر که بدون مجوز، اجازه احداث آنان داده شده بود یا ساختمانهای ناایمن که حدود ۲۰۰ هزار ساختمان هستند و باید با تعامل دستگاه قضایی مشکلات این گودها وساختمان‌ها حل شود.

به گفته وی، همچنین عدم ورود شهرداری به انتخابات ریاست جمهوری نیز جای قدردانی دارد، چرا که بسیاری از مشکلات تهران، ناشی از اقدامات انتخاباتی شهرداران در گذشته بود که متاسفانه هیچ نظارت و برخوردی هم با اینگونه تخلفات صورت نمی گرفت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
3 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1496733
  • منبع: انتخاب
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.