زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه تمام مشکلات اقتصادی و فساد به جبهه تفکر غیرانقلابی برمی گردد، مدعی شد: «پشت این ها سرویس‌های جاسوسی بیگانه قرار دارند، که از فضای مجازی استفاده می کنند».

به گزارش جماران؛ به نقل از تسنیم، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: جبهه مقابل ارزش‌های انقلابی منحصر به یک فرد یا گروه سیاسی نیست، بلکه این جبهه متشکل از قدرت و ثروت است، که برای در قدرت ماندن حاضر هستند ثروت و اندوخته خود را صرف کنند. پشت این لایه امنیتی، سرویس‌های جاسوسی بیگانه قرار دارند، که از ابزار فکری، وادادگی غربی، فضای مجازی، اطلاعات و پول بهره‌مند هستند، و تمام مشکلات اقتصادی، فساد امروز به این موارد بر‌می‌گردد، باید در جهت اصلاح آن گام‌های موثری برداشته‌ شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: برای عبور از مشکلات کنونی باید به مدیریت با اندیشه انقلابی و توزیع عادلانه ثروت و امکانات در جامعه توجه کرد.

علیرضا زاکانی در نشست مجازی با اعضای بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد از نحوه مدیریت کرونا انتقاد کرد و اظهار داشت: از همان ابتدا مدیریت موضوع کرونا به صورت‌ متمرکز به وزارت بهداشت واگذار‌ ‌و این موضوع صرفاً یک مسئله بهداشتی تلقی شد.

وی عنوان کرد: اما متاسفانه بعد از مدتی آثار مدیریت نامطلوب خود را نشان داد، در حالی‌که موضوع کرونا فقط یک مسئله بهداشتی نیست و به همه مسائل اعم از اجتماعی و فرهنگی، مرتبط است و اگر فقط به عنوان یک مسئله بهداشتی تلقی شود، نمی‌توانیم به درستی این پاندمی را کنترل کنیم.

 

یک دهم از مشکلات ما مربوط به تحریم‌ها و یا فشار‌های خارجی است

 

زاکانی در ادامه با تاکید بر اینکه انقلاب باعث تحول سیاسی در جامعه شد، افزود: ‌متاسفانه در فرهنگ و اجتماع ما تحولی ایجاد نشد، و همین باعث شد که در حال حاضر همان تحول سیاسی ایجاد شده، نیز رو به زوال در حرکت باشد.

وی دلیل اصلی چنین معضلاتی را ضعف مدیریت داخلی دانست و گفت: در حال حاضر مشکلات اصلی ما مسئله مدیریت در داخل است و شاید یک دهم از مشکلات ما مربوط به تحریم‌ها و یا فشار‌های خارجی است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بی‌توجهی مسئولان و استفاده ناصحیح از ظرفیت‌های داخلی، باعث ایجاد مشکلات عدیده در درون جامعه ما است.

زاکانی با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی ایران دارای ویژگی‌های انحصاری به ایران اسلامی است، افزود: می‌توان به سه عنصراسلام و حاکمیت اسلام که در انحصار ایران بوده، وجود رهبر به عنوان نائب امام زمان (عج) که زعامت را در دست دارد و مردم اشاره کرد، که به روایت امام جز در یک برهه کوچک از صدر اسلام ما اساساً به هیچ وجه چنین ملتی نداشتیم.

 

پشت لایه امنیتی، سرویس‌های جاسوسی بیگانه قرار دارند

 

وی خاطرنشان کرد: یک سری از ویژگی‌های مشترک با کشورهای دیگر نیز ایران دارد، که می‌توان به ویژگی‌های تمدنی، منابع نفت و گاز، منابع کشور، اشاره کرد که اگر از ابتدا انقلاب تا به امروز این ویژگی‌های انحصاری مورد توجه قرار نمی‌گرفت، نمی‌توانستیم موفق باشیم.

زاکانی ادامه داد: از ابتدا انقلاب بسیاری از دولت‌ها برنامه‌ریزی خود در خدمت به مردم را بر ویژگی‌های‌ انحصاری پایه‌گذاری نکردند، و بر ویژگی‌های مشترک با کشور‌های دیگر تکیه کرده و خود را از ویژگی‌های جامعه اسلامی محروم کرده اند.

وی افزود: ما در آستانه تغییر هستیم و ضمن رسوخ انقلاب در زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، باید نظام سیاسی ما نیز تقویت شود.

زاکانی تصریح کرد: جبهه مقابل ارزش‌های انقلابی منحصر به یک فرد یا گروه سیاسی نیست، بلکه این جبهه متشکل از قدرت و ثروت است، که برای در قدرت ماندن حاضر هستند ثروت و اندوخته خود را صرف کنند.

وی تاکید کرد: پشت این لایه امنیتی، سرویس‌های جاسوسی بیگانه قرار دارند، که از ابزار فکری، وادادگی غربی، فضای مجازی، اطلاعات و پول بهره‌مند هستند، و تمام مشکلات اقتصادی، فساد امروز به این موارد بر‌می‌گردد، باید در جهت اصلاح آن گام‌های موثری برداشته‌ شود.

‌زاکانی در ادامه با اشاره به لزوم شناخت تفکر انقلابی و غیرانقلابی افزود: امروز در کشور هر مشکلی که داریم درصد کمی از آن مربوط به مسائل خارجی است و عمده آن مربوط به داخل که تفکر غیر انقلابی است، برمی‌گردد، و این تفکر غیرانقلابی را باید شناخت و اثرات آن‌را در جامعه تحلیل و بررسی‌کرد.

وی افزود: دولت وقتی اسلامی است، که خُرَد و اندیشه اسلامی باشد و تلاش‌ها در جهت دستیابی به اهداف انقلاب باشد، نه منافع شخصی، و این تفکر منجر به اصلاح کشور شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: فرصت‌ها باید جدی گرفته‌ شود، چرا که عدم نادیده گرفتن فرصت‌ها باعث آن باعث عدم اصلاح ساختار و وجود مشکلات در جامعه می‌شود.

زاکانی در ادامه به اوضاع وخیم اقتصادی امروز جامعه اشاره کرد و گفت: وضعیت امروز جامعه ما به این خاطر است که برآورد بودجه دولت در سال 97 و 98 کاذب بود.

 

برخلاف تفکر لیبرالی ما در تلاش هستیم، که کیک ثروت به صورت عادلانه در جامعه تقسیم شود

 

وی افزود: بودجه سال 97 با پیش‌بینی فروش یک و نیم میلیون بشکه نفت بسته شد، در صورتی‌که کشور ما در شرایط تحریم شدید قرار داشت.

زاکانی با اشاره به اینکه بودجه در سال 98 به‌صورت شعاری بسته شده‌ بود افزود: بودجه سال 98 مبتنی بر میزان فروش نفتی بود، و عدم تحقق آن موجب کسری در بودجه شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه برخلاف تفکر لیبرالی ما در تلاش هستیم، که کیک ثروت به صورت عادلانه در جامعه تقسیم شود، افزود: در زمینه بانکداری تنها 4 درصد مردم دارای سود هستند، این رقم نسبت به جمعیت کشور رقم ناچیزی است، و برای رفع مشکلات می‌توان به توزیع مناسب ثروت، گذاشتن امکانات در اختیار مردم، تامین نیاز‌های اساسی و پایه که مشتمل بر «معیشت، سلامت، امنیت، آموزش، رفاه و مسکن،» است، اشاره کرد و در اساس باید اصل انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار داد.

وی در ادامه با توجه به ابراز نگرانی دانشجویان انقلابی از وضعیت اسفناک کارخانجات استان کهگیلویه و بویراحمد، از عدم رسیدگی برخی مسئولان با وجود مطالبه‌های بسیج دانشجویی و دانشجویان مطالبه‌گر، جهت ورود و رسیدگی به وضعیت کارخانه‌های قند و آرد یاسوج قول پیگیری دادند، و خواستار ارسال اسناد مربوطه برای ارائه و تحقیق در مرکز پژوهش‌های مجلس شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.