فرامرز توفیقی نماینده کارگران در شورای عالی کار با رد این شایعه می گوید: در هیچ جای قانون نیامده که در صورت بروز حوادث غیرمترقبه در کشور مانند شیوع بیماری کرونا از اجرای قانون دستمزد می‌توان سرباز زد.

به گزارش جماران؛ به تعویق افتادن جلسه رسمی دستمزد سال ۹۹ کارگران به دلیل ملاحظات ناشی از شیوع ویروس کرونا سبب شد تا برخی شبکه‌های وابسته به معاندین اخبار نادرست و کذبی را منتشر کنند که در پی آن ذهن کارگران و خانواده‌هایشان آشفته شد. خبری که باپیگیری رسانه‌ها و خبرگزاری‌های معتبر از نماینده کارگران در شورای عالی کار تکذیب شد.

کارگران حتی در شرایط سخت کرونا دست از کار نکشیده‌اند اما جلسات دستمزد شورای عالی کار تنها به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاده است و قرار بر این است که در اولین فرصت درخصوص دستمزد سال ۹۹ کارگران با حضور نمایندگان گروه‌های کارگری، کارفرمایی و دولت تشکیل شود. اما در این میان برخی شبکه‌های مجازی وابسته به گروه‌های معاند با شیطنت رسانه ای خبری مبنی بر اینکه تا پایان یافتن بیماری کرونا دستمزد کارگران افزایش نمی یابد را انتشار دادند که هم کارگران و هم خانواده هایشان را با نگرانی هایی مواجه ساختند. در صورتی که فرامرز توفیقی نماینده کارگران در شورای عالی کار بلافاصله پس از انتشار این اخبار آن را شایعه ای کذب دانست.

شایعه است: عدم افزایش دستمزد کارگران تا پایان کرونا

پاسخ به شایعه: فرامرز توفیقی نماینده کارگران در شورای عالی کار با رد این شایعه می گوید: در هیچ جای قانون نیامده که در صورت بروز حوادث غیرمترقبه در کشور مانند شیوع بیماری کرونا از اجرای قانون دستمزد می‌توان سرباز زد. ضمن این‌که آسیب‌پذیرترین قشر هر جامعه را کارگران تشکیل می‌دهند و اگر این مسائل را در کنار هم بگذاریم نمی‌توانیم از افزایش دستمزد کارگران چشم‌پوشی کنیم. تقریبا سه‌پنجم جامعه ما را قشر کارگران تشکیل می‌دهند بنابراین بیان شائبه‌هایی مانند احتمال فریزکردن و عدم افزایش حقوق کارگران تا بازگشت اوضاع به شرایط عادی در حال حاضر هیچ پیامدی به‌جز مغشوش کردن ذهن آن‌ها و خانواده‌هایشان را نمی‌تواند به همراه داشته باشد. شایعه عدم افزایش دستمزدها تا پایان کرونا ذهن کارگران و خانواده هایشان را مغشوش می‌کند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.