نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری مجلس را محل قانونگزاری تعیین کرده و آن را در راس امور دانستند هر تصمیمی که در مجلس اتخاذ می‌شود و به یک قانون تبدیل می‌گردد چه صحیح و چه غلط همه موظف به اجرای آن هستند.

به گزارش جماران؛ نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که قوانین مجلس برای همه بخش‌های کشور لازم الاجرا بوده و توهین به مجلس در مجامع مذهبی برخلاف ادب و ولایتمداری است.

مسعود پزشکیان در جلسه علنی نوبت عصر امروز  که ریاست جلسه علنی مجلس را برعهده داشت در در پاسخ به نماینده قم تذکری بیان کرد: آنچه که درباره بحث شفافیت مطرح شد یکسری مسائلی ایجاد شده است، این که یک آقا پشت تربیون در مجامع مذهبی به مجلس توهین می‌کند و با آن ادبیات مجلس را خطاب قرار می‌دهد نه اسلام است و نه ادب حکم می‌کند و نه با ولایتمداری سازگار است.

وی در ادامه اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره)  و مقام معظم رهبری مجلس را محل قانونگزاری تعیین کرده و آن را در راس امور دانستند هر تصمیمی که در مجلس اتخاذ می‌شود و به یک قانون تبدیل می‌گردد چه صحیح و چه غلط همه موظف به اجرای آن هستند.

مجتبی ذوالنوری در جلسه علنی نوبت عصر امروز(یکشنبه) در تذکر اصل ۷۵ آئین‌نامه مجلس گفت: طرح موسوم به شفافیت همه دستگاه‌ها اعم از مجلس، مجمع تشخیص، ‌شورای نگهبان، ‌شورای عالی امنیت ملی و سایر دستگاه‌ها را مشمول کرده است. آقای وکیلی در جلسه علنی امروز در توضیح این طرح گفتند که نمایندگان به این طرح رأی دهند که دهان یاوه‌گویانی که می‌گویند در مجلس ۱۵۰ نفر امضاء می‌کنند و ۵۰ نفر رأی می‌دهند، بسته شود. خطاب ایشان یا عام است و یا مورد خاصی دارد. اگر عام است شامل نماینده‌ها هم می‌شود و ما جزء این توهین محسوب می‌شویم. اما اگر بگویند که منظور من نمایندگان نبوده است، وقتی این بیان به طور عمومی گفته می‌شود باز هم نمایندگان را شامل می‌شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: تعداد زیادی از نمایندگان ما مصاحبه کرده و همین گله از عدم شفافیت مجلس مطرح کردند.  شخص بنده به عنوان طراح طرح مذکور ۱۷۳ امضاء جمع کرده بودم. آقای پزشکیان رئیس جلسه بودند و می‌دانند که دو فوریت آن ۶۳ رأی و یک فوریت آن ۵۸ رأی آورد. این آراء در رسانه‌ها هم اعلام شده است. من با کسانی که توهین می‌کنند کاری ندارم اما اگر نماینده‌ یا ناقد بیرونی حرفی زده است، نباید جواب نماینده ما توهین عام باشد که همه منتقدان را شامل شود. این طور حرف‌ها تاثیرات سوء خود را می‌گذارد.

ذوالنوری ادامه داد: این چه حرفی است که بگوییم دهان یاوه‌گویان بسته شود؟ ما موکل مردم هستیم. مردم ولی نعمت مردم هستند. مردم باید بر مجلس نظارت داشته و بپپرسند که چرا نماینده ای امضاء می کند اما رأی نمی‌دهد. دو حالت دارد یا امضاء نمایندگان بدون مطالعه بوده یا دلیل دیگری داشته است. البته من به رأی نمایندگان احترام می‌گذارم. نمایندگان برای رأی‌های خود حجت شرعی دارند. نظارت بقیه ملاک رأی نماینده نیست.

وی در پایان ضمن تاکید دوباره بر شمول همه دستگاه‌ها در طرح شفافیت گفت: من به رأی نمایندگان احترام می‌گذارم اما وقتی که لزوم شفافیت بقیه دستگاه‌ها را به آن اضافه کردیم شورای نگهبان قبول نکرد. من حاضرم مناظره کنم و دلایل آنها را رد کنم. این اتفاقات گاهی اوقات وسیله‌ای برای تطهیر خودمان است که از زیر بار شفافیت به غبار پناه ببریم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.