عباس عبدی پیشنهاد داد که پمپئو به جای صدا و سیما با خبرگزاری ایرنا مصاحبه کند.

به گزارش جماران؛ عباس عبدی درباره اصرار پمپئو برای گفتگو با رادیووتلویزیون ایران گفت: فکر می کنم پمپئو با امور ایران اصلا آشنا نیست که چنین پیشنهادی را مطرح می کند. اول اینکه فکر می کند رادیو و تلویزیون ایران به معنای مرسوم یک رسانه است و دیگر این که خیلی مهم و اثرگذار است، حال آنکه این طور نیست.

وی افزود: خوب اگر پمپئو می خواهد صدایش را به مردم ایران برساند با بی بی سی صحبت کند چون بیشتر شنیده می‌شود. این کار خیلی هم راحت است و احتمالا گزارشگر هم با او چالش جدی نمی‌کند و این به نفع پمپئو است! البته فکر می کنم این کار را پیشتر انجام داده است. ثانیا رادیو و تلویزیون ایران اصلا چنین کاری را نمی کند چون برای چنین کارهایی ساخته نشده نیست. یکسری برنامه های سرگرمی درست می کند و تعدادی هم خبرهای خاص و ویژه را برای خودش اعلام می کند بنابراین اصلا کارکرد صداوسیمای ایران این نوع مصاحبه‌ها نیست.

مردم ایران زودتر از آمریکایی‌ها در جریان مواضع ترامپ و پمپئو قرار می‌گیرند

این تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: اشتباه دیگری که آقای پمپئو مرتکب می شود این است که چون مردم آمریکا رسانه‌های ما را نمی‌بینند و در نتیجه از دیدگاه‌های این طرف خبر ندارند، و فقط از طریق گفتگوی مستقیم ظریف با رسانه‌های انها است که با این دیدگاه‌ها آشنا می‌شوند بنابر این گمان دارد که مردم ایران هم از مواضع او و ترامپ خبر ندارند.

وی ادامه داد: در ایران، مردم از اخبار رسانه‌های فرامرزی مرتبط با ایران اطلاع کامل دارند. به رسانه های آمریکایی از خودشان زودتر و سریعتر و به طور آنلاین دسترسی دارند و اخبارشان را رصد می کنند بنابراین آقای پمپئو برای اینکه حرف هایش به ما برسد، در همان کنگره صحبت کند ما می شنویم و مشکلی با این مسئله نداریم. هر چند بعید است که حرف جدید و درست و درمانی داشته باشه که تا حالا نگفته باشد و ما مطلع نباشیم.

عبدی گفت: همین الان توئیت های ترامپ بلافاصله در ایران ترجمه و منتشر می‌شود و مردم هم می‌خوانند، به طور قطع و یقین مردم ایران زودتر از آمریکایی ها متوجه مواضع ترامپ در باره ایران حتی درباره مسایل داخلی آمریکا می‌شوند. حالا اینکه از این توئیت‌ها خوششان بیاید یا بدشان بیاید بحث دیگری است.

صداوسیمای ایران برای این است که گاندو بسازد

وی ادامه داد: رادیو تلویزیون ایران به مثابه رسانه در مفهوم عرفی جهان نیست. برای کارهای خاص است، مثلا گاندو بسازد و در داخل دعوا درست کند یا ابزاری علیه جناح های سیاسی شود. در کنار این کارها چند برنامه سرگرمی مثل خندوانه!! و... هم بسازد.

عبدی اظهار کرد: چه بسا پمپئو با رادیو و تلویزیون ایران صحبت کند و اصلا ما حرف هایش را نشویم یا اگر هم پخش شود معلوم نیست ترجمه درست باشد بنابراین به هدفش نمی‌رسد. در مجموع آقای پمپئو یا از روی ناآگاهی این مسائل را گفته یا اینکه توجهی به واقعیت ها ندارد. احتمالا در وزارت خارجه امریکا مشاوران و مسیولان ضعیفی در باره ایران دارند.

آمریکایی‌ها رسانه‌های ایران را نمی‌بینند

وی افزود: اینکه آقای ظریف می‌رود آمریکا و با رسانه‌های آنجا صحبت می‌کند برای این است که آمریکایی‌ها بر خلاف ما رسانه‌های خودشان را گوش می‌کنند و رادیو و تلویزیون ما را نمی‌بینند یا به اخبار رسانه های ما دسترسی ندارند. بنابراین آقای ظریف می‌رود آنجا تا حرف‌های ایران را از این طریق به اطلاع مردم آمریکا برساند.

یک رسانه مستقل ایرانی با پمپئو گفتگو کند یقین دارم پمپئو به لحاظ استدلال کم خواهد آورد

این تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: البته اینکه رسانه ای ایرانی پیدا شود که با پمپئو مصاحبه و گفتگو انجام دهد، به نظر من قطعا به نفع افکارعمومی ایران است چون پمپئو بیشتر با رسانه های آمریکایی صحبت می کند و آنها خیلی وارد چالش با او نمی شوند. اگر یک رسانه درست و حسابی مستقل در ایران باشد و با پمپئو گفتگو کند یقین دارم که پمپئو به لحاظ استدلال کم خواهد آورد و این به نفع افکارعمومی ایران است. البته بعید می‌دانم که او بپذیرد با یک رسانه واقعی گفتگو کند. 

ایرنا درخواست مصاحبه دهد

عبدی گفت: در پایان دوباره یادآور می شوم که مصاحبه با پمپئو در حوزه وظایف و مأموریت رادیو و تلویزیون ایران نیست، ضمن آنکه رادیو و تلویزیون ایران از پس چنین گفتگویی هم بر نمی آید شاید پمپئو متوجه ماجرا بوده که درخواستش از رادیو و تلویزیون بوده و نه از هر رسانه دیگر. پیشنهاد من این است که ایرنا درخواست مصاحبه دهد

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1224931
  • منبع: نامه نیوز
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.