وزیر ارتباطات از نصب فایروال بومی بر روی سیستم‌های کنترل صنعتی در کشور خبر داد.

به گزارش جماران، محمد جواد آذری جهرمی امروز در حاشیه مراسم روز جهانی ارتباطات در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: فایروال سیستم‌های صنعتی با هدف خودکفایی کشور در مقابله با تهاجمات سایبری نصب شده است.

وی با تاکید بر اینکه فایروال بومی یک سیستم مقابله با تهاجمات سایبری روی سیستم‌های کنترل صنعتی است، اظهار کرد: در حال حاضر فایروال بومی بر روی تمام سیستم‌های کنترل صنعتی برند زیمنس در کشور نصب و راه‌اندازی شده است.

جهرمی ادامه داد: به زودی این سیستم بومی برای سایر برندهای کنترل صنعتی نیز توسعه داده خواهد شد.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه ویروس استاکس نت از طریق کامپیوترهایی که متصل به سیستم‌های صنعتی بود نفوذ کرد، گفت: فایروال بومی می‌تواند روی شبکه‌های کنترل و مدیریت صنعتی نصب شود و دستورات صادر شده را تشخیص دهد.

آذری جهرمی تاکید کرد: فایروال بومی در تضاد با شبکه‌های اتوماسیون اداری نیست.

وی یاد آور شد: هیچ کشوری نمی‌تواند ادعا کند که 100 درصد در مقابل حملات سایبری ایمن است و ما نیز از این امر مستثنی نیستیم. 

آذری جهرمی همچنین از دفع 33 میلیون حمله سایبری در سال گذشته خبر داد و گفت: ممکن است آلودگی‌های زیادی نیز همچنان وجود داشته باشند اما ما توانایی آن را داریم که آنها را خنثی کنیم.

وی تاکیدکرد: ما در عرصه دفاع سایبری و امنیت سایبری از یک سال و نیم گذشته رشد قابل توجهی داشته‌ایم.

آذری جهرمی با بیان اینکه قطعا دشمنان ما در این زمینه زیاده‌خواهی‌هایی دارند، افزود: در مقابله با حملات سایبری ابتکار عمل‌های خوبی داریم و می‌توانیم در مقابل آنها از سیستم‌های صنعتی کشور دفاع کنیم.

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه تحریم‌ها موجب شده است که تولید داخلی ما رونق بیشتری داشته باشد افزود: اتفاق مهمی که رخ داده توسعه شبکه پهن باند موبایل در کشور است که در آستانه رشد قابل توجهی است.

وی ادامه داد: پهن‌باند موبایل نسل چهارم در تمام شهرهای کشور متصل است و ما نزدیک به 70 درصد از روستاها را امروز به پهن باند موبایل نسل چهار متصل می‌کنیم.

آذری جهرمی با اشاره به عقب‌افتادگی‌هایی که در زمینه پهن باند ثابت داریم گفت:‌ توسعه در پهن باند ثابت نیاز به توجه جدی در تامین تجهیزات مورد نیاز آن دارد.

وزیر ارتباطات در پایان گفت: گزارش بخش خصوصی نشان می‌دهد که درآمد و سودآوری آنها پس از تحریم‌ها بعد از پرداختن به توانمندی داخلی و رونق تولید ملی افزایش داشته است و این نشان می‌دهد که فشارهای خارجی بر تولیدات داخلی در زمینه ارتباطات تا حدود زیادی خنثی شده است. 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.