پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

روسیه پیشنهاد برگزاری دور بعدی نشست‌های سه‌جانبه میان ایران، روسیه و ترکیه را با محوریت تحولات سوریه مطرح خواهد کرد که این نشست در روسیه برگزار خواهد شد اما تاریخ آن هنوز مشخص نیست.

به گزارش جماران؛ دستیار ارشد رئیس‌جمهور روسیه در کاخ کرملین از تصمیم‌گیری برای برگزاری دیدار سه‌جانبه میان ایران، روسیه و ترکیه در نشست رؤسای جمهور روسیه و ترکیه در مسکو خبر داده است.

«یوری اوشاکوف» دستیار رئیس‌جمهور روسیه امروز (چهارشنبه) تأکید کرد، مسکو به زودی پیشنهاد برگزاری دیداری سه‌جانبه میان ایران، روسیه و ترکیه را مطرح خواهد کرد.

پایگاه اینترنتی «ای ایچ ای» ترکیه ابتدا اعلام کرد، این دیدار سه جانبه قرار است میان ایران، روسیه و ترکیه در تاریخ 23 ژانویه (سوم بهمن‌ماه) با محور سوریه و تحولات این کشور برگزار شود.

این در شرایطی است که پیش از این خبرگزاری «اینترفکس» روسیه گزارش کرده بود که دستیار رئیس‌جمهور روسیه از دیدار «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه با همتای روس خود در مسکو در تاریخ 23 ژانویه خبر داده است.

خبرگزاری «تاس» روسیه نیز به نقل از اوشاکوف اعلام کرد که روسیه پیشنهاد برگزاری دور بعدی نشست‌های سه‌جانبه میان ایران، روسیه و ترکیه را با محوریت تحولات سوریه مطرح خواهد کرد که این نشست در روسیه برگزار خواهد شد اما تاریخ آن هنوز مشخص نیست.

این خبرگزاری همچنین نوشت: «دستیار رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرده که مسئله تاریخ برگزاری این نشست سه‌جانبه نیز یکی از محورهای گفت‌وگو میان رؤسای جمهور ترکیه و روسیه در تاریخ 23 ژانویه خواهد بود».

سخنگوی کاخ کرملین گفته است: «در دیدار با اردوغان، ما درباره جنبه‌های مختلف همکاری های بیشتر در چارچوب آستانه که شامل ایران نیز می‌شود، گفت‌وگو خواهیم کرد».

وی افزود: «ما در نهایت به یک طرح پیشنهادی برای برگزاری دور بعدی نشست‌های سه‌جانبه میان ترکیه، روسیه و ایران در خاک روسیه خواهیم رسید که تاریخ آن هنوز مشخص نشده اما در دیدار با شرکای ایرانی و ترکیه‌ای مورد بحث قرار خواهد گرفت و به طور خاص در دیدار میان پوتین و اردوغان به این مسئله پرداخته خواهد شد و تدارکات عملی برای این نشست سه‌جانبه صورت خواهد گرفت».

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.