به گزارش خبرنگار ایرنا، ایوب درویشی روز چهارشنبه در نشست بررسی طرح تکاپو استان اظهار کرد: فعال شدن کمیته های فنی برای بررسی موانع به منظور افزایش سهم استان از محل تسهیلات اشتغال فراگیر و روستایی با توجه به فرصت جذب این اعتبارات تا تیرماه سال جاری ضروری است.
وی رقم کل اعتیارات اشتغال فراگیر و روستایی در استان را هفت هزار و 400 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از این رقم تاکنون کمتر از پنج درصد آن جذب شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ایلام افزود: بر اساس اطلاعات بدست آمده 2 هزار و 160 میلیارد ریال به بانک های استان ابلاغ شده که از محل اعتبارات روستایی 450 میلیارد ریال و از محل اعتبارات فراگیر نیز 450 میلیارد ریال دیگر تخصیص داده شد که رقم اندکی در حدود 50 میلیارد ریال از این اعتبارات جذب شده است.
درویشی به مزیت های استان در اجرای طرح توریسم درمانی اشاره کرد و گفت: ایلام به دلیل برخورداری از کوتاهی مسافت، ارتباط قومی، امکانات بیمارستانی و درمانی، طبیعت مناسب، آب و هوای خوب یکی از بهترین استان ها برای جذب توریسم درمانی است.
وی افزود: آژانس های فعال مسافربری باید موانع اجرای این طرح را شناسایی و از طریق بخش های مختلف به پیگیری و رفع آنها بپردازند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام در این نشست گفت: طرح اشتغال فراگیر و روستایی به دنبال ایجاد یک حرکت دینامیک در حوزه اشتغال کشور و تکمیل زنجیره های تولید بر اساس مزیت های موجود است.
شکرالله شیرخانی اظهار کرد: آشنا نبودن مخاطبان با حلقه های تولید، نبود طرح های مناسب که با ظرفیت های موجود تطبیق داشته باشد، وجود آیین نامه های داخلی بانک ها و تطبیق نداشتن با بخشنامه های داخلی آنها از جمله دلایل جذب نشدن تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیر است.
وی افزود: هم اکنون درصدد پیگیری برای رفع موانع جذب تسهیلات در بخش های اشتغال فراگیر و روستایی در استان هستیم تا بتوانیم از این ظرفیت که دولت ایجاد کرده در راستای گره گشایی از مشکل بیکاری استان استفاده کنیم.
وی همچنین به اجرای طرح تکاپو در استان اشاره کرد و گفت: طرح گردشگری سلامت جزء رسته اول برای ایجاد اشتغال است که امیدواریم با همراهی دانشگاه علوم پزشکی و سایر بخش های مرتبط به خوبی اجرا شود.
در این نشست نماینده آژانس های مسافربری به بیان مسایل و مشکلات پیش روی خود در حوزه توریسم درمانی پرداخت و طولانی بودن پروسه صدور ویزا و عدم همراهی دانشگاه علوم پزشکی در برخی موارد را از جمله دلایل عدم موفقیت خود در برابر رقبای داخلی از استانهای همجور برشمرد.
اکنون 24 دفتر آژانس مسافربری در استان فعال است که برخی از آنها در حوزه جذب مسافران عراقی برای درمان فعالیت می کنند.
استان ایلام دارای 430 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است که سالانه بیش از چهار میلیون زائر عتبات عالیات از مرز مهران تردد می کنند.
7177/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.