به گزارش ایرنا، احمد میدری روز پنجشنبه در نشست مشترک شورای اداری و اشتغال شهرستان دهلران اظهار کرد: این پروژه بدون توجه به ویژگی های جمعیتی و آب و هوایی شهرستان دهلران در دولت نهم و دهم آغاز شده و اکنون نیمه کاره مانده و متقاضی برای واگذاری آنها وجود ندارد.
وی بر لزوم رایزنی وزرای تعاون و راه و شهرسازی برای چاره اندیشی در این خصوص تاکید کرد.
وی در بخش زدیگری از سخنان خود به خواسته مردم این شهرستان مبنی بر در اولویت بودن نیروهای بومی در استخدام ها گفت: شرکت های سرمایه گذاری باید این اصل را رعایت و تلاش کنند از جوانان حاضر در هر منطقه نیروی خود را تامین کنند.
معاون وزیر رفاه تاکید کرد: لیست افراد غیربومی شاغل در پروز ه های این شهرستان باید گردآوری و پیگیری برای بکارگیری افراد بومی انجام شود.
میدری با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی و بویژه آن بخش که در حوزه تامین اجتماعی است، افزود: باید فرصت بیشتری را فراهم کنیم تا بدهی ها متعادل شوند.
وی به نگرانی تولیدکنندگان برای از دست دادن بازار صادرات سیمان و محصولات کشاورزی اشاره و گفت: این موضوع از طریق وزارت خارجه پیگیری می شود تا بازار عراق حفظ و این نگرانی مرتفع شود.
وی به 136 هزار کودک بازمانده از تحصیل در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: استان سیستان و بلوچستان با 25 هزار نفر نفر دارای بیشترین کودک بازمانده از تحصیل است.
معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشکلات سبد کالا را یادآور و گفت: این مشکلات با کارت الکترونیکی و شارژ آن و تامین کالا از طریق فروشگاه های زنجیره ای رفع شده است.
میدری به تغییر فرایند وام ها برای طرح های خرد نیز اشاره و افزود: برای اجرای طرح ها برخی اقدامات ضروری است و در زمینه صدور مجوزها با توجه به مسایل زیست محیطی مسایل باید رعایت شود.
فرماندار دهلران نیز در این نشست بر ضرورت تولید کار و ثروت و توجه به مطالبات کارگری و بازنشستگان که منجر به امنیت پایدار و عدالت اجتماعی است تاکید کرد.
سید حسینعلی موسوی تولید 92 درصد نفت و گاز غرب کشور ، 60 درصد محصولات کشاورزی استان ایلام و 220 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق و تشکیل یک سوم خاک استان را از مزیت های این شهرستان ذکر کرد و افزود: اشتغال مهم ترین دغدغه مردم منطقه است که امیدواریم با توجه به این ظرفیت های موجود توجه بیشتری از سوی دولت و شرکت های سرمایه گذاری به این شهرستان شود.
وی با اشاره خروجی دانشگاه و تحصیل کردگان و غیر ممکن بودن اشتغال برای این جمعیت در بدنه دستگاه های اجرایی گفت: واگذاری تسهیلات و اجرای طرح ها از اقدامات مهم دولت در ایجاد اشتغال بود که سال گذشته در این زمینه 130 میلیارد ریال به شهرستان اختصاص یافت.
وی با اشاره به اشتقرار 99 شرکت و کارخانه مختلف در شهرستان و اشتغال پنج هزار نفر در این مراکز گفت: با توجه به اینکه در شرایط مساوی اولویت با نیروهای بومی است اما نیاز است ساز و کاری برای ملزم کردن شرکت ها به استفاده از نیروهای بومی تعریف شود.
وی مسکن مهر را میراث دولت نهم و دهم دانست که بدون برنامه ریزی و نیاز سنجی و توجه به فرهنگ آپارتمان نشینی در این شهرستان احداث شده است، از 2 هزار و 300 واحد مسکن مهر دهلران تنها 400 واحد تکمیل و واگذار شده و مابقی نیازمند تعیین تکلیف هستند و پیشنهاد می شود مازاد مسکن مهر که متقاضی ندارند به نهادهای حمایتی واگذار شوند.
امام جمعه دهلران به 900 واحد کارگاهی در شهرستان و رفع مشکلات اشتغال اشاره و گفت: تعیین تکلیف مسکن مهر و مجتمع ورزشی کارگری و توجه به کارگران بومی و رفع دغدغه بیکاری آنها مد نظر باشد.
سید محسن موسوی استفاده از ظرفیت کارگران و پیمانکاران بومی را یادآور شد و افزود: ارتقا درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان، توجه به معلولان و تسهیلات سالمندان و مدارس استثنایی از دیگر درخواست هاست.
7175/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.