به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان ایلام اظهار کرد: بر اساس برنامه ششم توسعه از ابتدای سال 97 باید سند آمایش سرزمین استان ها اجرایی شود و اگر روند تهیه و تدوین آن به همین منوال پیش برود سال آینده از اجرای سند آمایش سرزمین محروم خواهیم شد.
وی تاکید کرد: هیچ چشم انداز و نقشه راهی از مراحل تهیه و تدوین سند آمایش سرزمین استان پیش روی ما نیست و نمی دانیم در ماه های گذشته چه توفیق و یا تحولی در این زمینه ایجاد شده است.
استاندار ایلام تاکید کرد: مشاور اجرای سند آمایش باید در استان ساکن شود و حداکثر تا پایان هفته آینده مهلت دارد دفتر اداری خود را به این استان منتقل کند زیرا امکان تهیه سند آمایش برای این استان از مرکز وجود ندارد.
سلیمانی دشتکی افزود: هفته آینده نشست فوق العاده شورای برنامه ریزی با دستور کار بررسی وضعیت تهیه و تدوین سند آمایش سرزمین استان برگزار می شود و مشاور اجرای طرح نیز ملزم به حضور در این نشست است.
وی تاکید کرد: مشاور اجرای طرح باید در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده همراه با عدد و رقم ارائه کند و این موضوع به عنوان یکی از مصوبات این نشست لازم الاجراست.

** مسائل زیست محیطی و حوادث طبیعی در اجرای طرح هادی مدنظر قرار گیرد

استاندار ایلام گفت: مسائل زیست محیطی، جایگاه منابع طبیعی، شیب و رانش زمین و دیگر حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله، تغییر کاربری های کشاورزی به منظور حفظ زمین های مرغوب و عرض معابر از جمله مسائل مهمی است که باید در تهیه و تصویب طرح های هادی باید مدنظر قرار گیرد.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: اینها عناوین و معیارهای پایه برای تهیه طرح هادی هستند و به منظور آینده نگری برای روستاها و پیشگیری از ایجاد هزینه های بعدی باید دیده شوند در غیر اینصورت تصویب نخواهند شد.
وی تاکید کرد: طرح آمایش سرزمین و آمارهای سرشماری 95 و تغییرات جمعیتی در بازه زمانی سال 90 تا 95 نیز باید در تهیه طرح های هادی در نظر گرفته شود.

** مدیران استان وارد فاز عملیاتی و اجرایی شوند

استاندار ایلام گفت: هر چند مباحث تئوریک و نظری چراغ راه و پایه حرکت هستند اما باید تمامی مدیران استان از این مرحله گذر کرده و وارد فاز کار عملیاتی و اجرایی شوند.
سلیمانی دشتکی افزود: کلیات برنامه های موجود باید به عدد و رقم و شاخص قابل اندازه گیری تبدیل شوند و تاکید اصلی بر عمل گرایی و حرکت به سمت کار اجرایی است.
وی تاکید کرد: تمامی مدیران استان باید ضمن تبدیل برنامه ها به شاخص های عددی، راهکارهای لازم برای بهبود این شاخص ها نیز ارائه کنند.
وی از سازمان برنامه و بودجه استان خواست: شرح وظایف تمامی دستگاه های اجرایی استان نسبت به جهت گیری های سند آمایش سرزمین و بودجه تفکیکی سالانه را احصا و ابلاغ کند.
به گزارش ایرنا، طرح هادی روستای مهر ملکشاهی به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان ایلام رسید.
سند آمایش سرزمین به معنای سند و نقشه راهی برای بهره ‌برداری بهینه از امکانات در راستای بهبود وضعیت مادی و معنوی و در قلمرو جغرافیایی خاص است، در این طرح مزیت‌های فضای طبیعی، اجتماعی و اقتصادی، ساماندهی و نظام بخشی می‌شود.
مطالعات آمایش سرزمین استان ایلام از سال های قبل آغاز شده اما تا کنون تکمیل نهایی نشده است.
استان ایلام با 10 شهرستان و مساحت 2 میلیون هکتار، 580 هزار و 158 نفر جمعیت دارد.
خبرنگار: معصومه امیدی** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
6032/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.