به گزارش ایرنا، سعید زرندی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: به همین منظور نیاز است تا اطلاع رسانی های لازم صورت گرفته تا مردم این استان ها از روند مسافربری شدن فرودگاه بین المللی پیام آگاهی یابند.
وی اضافه کرد: پروژه مسافری شدن فرودگاه بین المللی پیام اقدامی بزرگ بود و تا 50 روز آینده وارد فاز مسافری می شود.
زرندی گفت: به کمک دستگاه های اطلاع رسانی همچون صدا و سیما، رسانه های تصویری و مکتوب نیازمندیم تا بتوانیم این اقدام بزرگ را به اطلاع آحاد مردم برسانیم، چرا که تمام این اقدامات در جهت رفاه و آسایش مردم است.
وی ادامه داد: بر مبنای برنامه ریزی صورت گرفته، در ابتدا بخش مسافری فرودگاه پیام با 2 پرواز در روز کار را آغاز کرده و تاپایان سال این تعداد را به 6 پرواز در روز خواهیم رساند.
زرندی اضافه کرد: هم اکنون عملیات احداث ترمینال مسافری فرودگاه پیام به مساحت 6هزار متر مربع به اتمام رسیده که در حال نصب تجهیزات آن هستیم و در آینده نیز برنامه ساخت یک ترمینال دیگر را نیز در دستور کار داریم.
وی با اشاره به ظرفیت فرودگاه بین المللی پیام در حمل مسافر گفت: امیدواریم که تا پایان سال 98 به ظرفیت جابجایی500 هزار مسافر در سال برسیم که در مراحل بعدی تا 3.5 میلیون مسافر در سال قابل افزایش است.
زرندی ادامه داد: برای رسیدن به این مهم باید دستگاه های استانی همکاری لازم را با فرودگاه بین المللی پیام داشته باشند تا بتوانیم این هدیه خوب را به بهترین شکل ممکن به مردم استان البرز تقدیم کنیم.
شرکت خدمات هوایی پیام در سال 1369 تحت عنوان مرکز خدمات هوایی برای ارائه خدمات هوایی و حمل ونقل و توزیع بار کالاهای پستی و ارائه خدمات بالگردی به نقاط صعب العبور در شرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تائید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را آغاز کرد.
با توجه به موقعیت و جایگاه این شرکت و همجواری آن با استان تهران طبق مصوبه تیرماه 1382 هیات دولت، 3 هزار و 600 هکتار از اراضی فرودگاه پیام به عنوان منطقه ویژه اقتصادی تعیین شد.
نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به تهران، قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضی منطقه ویژه و امکان بهره گیری از کلیه تأسیسات، تجهیزات و تسهیلات آن، قرارگرفتن در مجاورت مرکز اقتصادی، صنعتی و کشاورزی کشور، نزدیکی به راه آهن سراسری، متروی تهران - کرج و شاهراه های ارتباطی کشور و دارا بودن شرایط اقلیمی مناسب از جمله مزیت های این منطقه است.
همچنین برخورداری از امکانات زیربنایی و اداری مانند گمرک، صدورگذرنامه اختصاصی و بانک، وجود نیروی کار ارزان در منطقه، قرار گرفتن در مسیر تلاقی 5 استان اقتصادی کشور، نزدیکی به مراکز تحقیقاتی و نیروهای تحصیل کرده و متخصص منطقه، نزدیکی به مراکز تولید میوه، سبزی و گل و گیاه بدون محدودیت و مراکز عمده تولید و مصرف کالاها و خدمات، وجود هاب پستی از دیگر مزیت های فرودگاه پیام و منطقه ویژه اقتصادی آن است .
اکنون خدمات هوایی حمل بار و کالا در فرودگاه پیام به اقصی نقاط جهان در حال انجام است.
7414/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.