به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از اردبیل؛ حسین دشتی در جلسه بررسی توسعه خدمات الکترونیکی کمیته امداد اردبیل اظهار داشت: پنج شهرستان استان در ابتدای سال به عنوان پایلوت انتخاب شدند تا با به کارگیری سامانه امداد الکترونیک به مشکلات خانوادههای تحت حمایت رسیدگی شود.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: با توجه به بازخورد بسیار مناسب بهکارگیری این سامانه تلاش داریم این طرح را به صورت استانی اجرا کنیم تا به حضور و مراجعه مددجویان برای دریافت خدمات به کمیته امداد استان نیازی نباشد.
وی با بیان اینکه بهرهگیری از سامانه امداد الکترونیک سبب کاهش در هزینهها و کیفیتبخشی به خدمات شده است، افزود: این امر تسریع و تسهیل در خدمترسانی به خانوادههای تحت حمایت را به دنبال دارد چرا که با استفاده از این سامانه، میتوانیم در اسرع وقت پاسخگوی مشکلات مددجویان باشیم.
دشتی بیان کرد: مددجویان میتوانند با استفاده از امکانات خود، دولت الکترونیک، دفاتر پیشخوان و سایر درگاههای اینترنتی درخواستها و مشکلاتشان را در سامانه امداد الکترونیک به ثبت رسانند که پس از ثبت درخواست، امدادگران و مددکاران کمیته امداد نوع درخواست و مشکلات مددجویان را رصد کرده و اقدامات لازم را به انجام میرسانند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل تصریح کرد: مددجویان با مراجعه به سایت سامانه بدون مراجعه به این نهاد میتوانند درخواستهای خود را ثبت و پاسخ آن را در کمترین فاصله زمانی دریافت کنند و کمیته امداد درصدد است با استفاده از روشهای نوین الکترونیکی رفع مشکلات خانوادههای تحت حمایت را سرعت ببخشد که این امر تا کنون نتایج مطلوبی را به همراه داشته است.
وی با اشاره به اینکه سامانه آنی پرداخت، صدقه پیامکی و اپیلیشن «خوب باشیم» نیز در راستای تسهیل در کمکرسانی به اقشار آسیب پذیر راهاندازی شده است، اظهار کرد: خیران میتوانند با بهرهگیری از روشهای نوین الکترونیکی کمکهای خود را در سریعترین زمان ممکن به دست نیازمندان برسانند.
دشتی با بیان اینکه خیران میتوانند صدقه روزانه یا ماهانه خود را از طریق سیستم پیامکی 8877 به سادهترین شکل ممکن پرداخت کنند، افزود: سامانه پیام کوتاه نیز برای همکاری و نوع کمکهای مردمی در راستای دستگیری از فقرا راهاندازی شده است که نیکوکاران میتوانند با مراجعه به آن نحوه همکاری و طرح مشارکتی مورد نظر خود را اعلام کنند.
46