به گزارش ایرنا، توکل لطفی روز سه شنبه در نشست آسیب های اجتماعی در آموزش و پرورش البرز افزود: اعتیاد در راس آسیب های اجتماعی قرار دارد که لازم است در مدارس به این موضوع مهم در قالب نشست های آموزشی و کارگاهی برای دانش آموزان و والدین پرداخته شود.
وی با اشاره به جمعیت بالای دانش آموزی در البرز اظهار کرد: دانش آموزان در استان البرز نیاز به ارتقاء دانش علمی و مهارتی در بخش چگونگی پیشگیری از آسیب های اجتماعی، روابط اجتماعی ، ارتباطات و فضای مجازی دارند.
وی با بیان اینکه خانواده در آموزش مهارت ها به کودکان و نوجوانان همانند آموزش و پرورش نقش موثری دارد ، اظهار کرد: اگر خانواده ها مراقبت بیشتری از فرزندان خود کنند تا حدود زیادی می توان از روی آوری افراد به سمت اعتیاد و سایر آسیب های اجتماعی جلوگیری کرد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری البرز با اشاره به اینکه مسائل و آسیب های اجتماعی با بخش نامه قابل حل شدن نیست یاد آور شد: مشکلات و آسیب های اجتماعی استان در 10 زمینه شناسایی شده است که حل شدن و کاهش آسیب ها نیاز به هزینه درست اعتبارات فرهنگی و همچنین گسترش آموزش ها در این بخش دارد.
لطفی تصریح کرد: اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی از جمله آسیب های اجتماعی استان البرز است که کاهش آن نیاز به افزایش برنامه های آموزشی و فرهنگی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه آسیب های اجتماعی باید چاره انیشی کرد زیرا بودجه فرهنگی که به دستگاه های البرز اختصاص می یابد باید در این بخش هزینه شود.
وی در ادامه به اقدامات خوبی که در بخش آسیب های اجتماعی طی سه سال گذشته در البرز انجام شده پرداخت و افزود: عملکرد دستگاه ها و همچنین هزینه اعتبار فرهنگی آنها باید مورد ارزیابی قرار گیرد.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش البرز با اشاره به اینکه نیاز کنونی جامعه را آموزش و فرهنگ سازی تشکیل می دهد، یادآور شد: در کنار آموزش و پرورش، مشارکت دستگاه های اجرایی باید از نقش مهم رسانه ها نیز در انتقال مطالب آموزشی به مخاطبان استفاده کرد.
حسین رحمانیان خاطر نشان کرد: در بخش تهاجم فرهنگی که همواره رهبر معظم انقلاب برآن تاکید دارند، باید اقدامات فرهنگی - آموزشی را در جامعه گسترش دهیم.
وی گفت: غنی سازی اوقات فراغت نوحوانان و جوانان از مهمترین مسائلی است که باید به آن توجه کرد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرج نیزگفت: یکی از بخش های مهم سند تحول بنیادین را افزایش مهارت دانش آموزان با محوریت آسیب ها و مهارت ها ی زندگی تشکیل می دهد.
وحید یعقوبی بیان کرد: آموزش به دانش آموزان در سه محور کنترل، ترویج و فرهنگسازی و مراقبتی در حال انجام است.
وی یاد آور شد: برای آگاهی بخشی به دانش آموزان و خانواده ها در سال تحصیلی 96-95 در این ناحیه طرح توانمند سازی روانی - اجتماعی اجرا شد.
وی افزود: در قالب این طرح برای دانش آموزان، اولیاء و معلمان دوره های آموزشی - کارگاهی برگزار شد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش ناحیه یک کرج هم در این نشست گفت: این ناحیه با داشتن 53 هزار دانش آموز نیاز به مشارکت سایر دستگاه های اجرایی در بخش آسیب های اجتماعی دارد.
فرزاد شعبانی یاد آور شد: هم افزایی دستگاه های اجرایی در اجرای دوره های آموزشی، کارگاهی و سایر اقدامات فرهنگی به منظور ارتقاء دانش افراد و کاهش آسیب های اجتماعی در مدارس این ناحیه ضروری است.
وی یادآور شد: تشویق نسل جوان به سمت ورزش و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی می تواند از گرایش آنان به سمت اعتیاد و سایر آسیب های اجتماعی جلوگیری کند.
در این نشست مسئولان نیروی انتظامی کرج و استان البرز نیز در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی مطالبی مهم بیان کردند.
استان البرز 440 هزار دانش آموز دارد.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر **انتشار دهنده: محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.