فرشته فهمیده روز پنجشنبه درآیین تودیع و معارفه رییس مرکز مشاوره خدمات روانشناختی رازی استان البرز با اشاره به اینکه بشر امروز در یک دوره  پیچیده زندگی می کند، خاطرنشان کرد: یکی از مشخصات این دوره تخصصی شدن مسائل و وابستگی افراد به یکدیگربوده تا زندگی متعادل شود.
وی بیان داشت: لذت بردن از زندگی شخصی و رشد و تعالی شخصیت، شکوفا نمودن استعدادها و ارضای نیازها ، اعم از نیازهای اولیه جسمانی، نیاز به امنیت وآرامش ، تعلق ، دوست داشتن ،  احترام و شکوفایی در دنیای امروز فرایند ساده ای نیست لذا در تمام این مراحل به مشاوره نیازاست.
فهمیده  با بیان اینکه وظیفه نهاد آموزش و پرورش در آماده کردن دانش آموزان برای آینده کشور است،تصریح کرد: اهداف آموزش وپرورش زمانی تحقق خواهد یافت که برنامه ها و محتوای آموزشی با توجه به نیازها و امکانات دانش آموزان تهیه و اجرا شود.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرزادامه داد: از طریق خدمات راهنمایی و مشاوره می توان توانایی ها و نیز محدودیت های دانش آموزان را شناخت و از امکانات موجود حداکثر استفاده را به عمل آورد.
فهمیده یادآورشد: مهمترین برنامه سال تحصیلی ۹۹-۹۸ حوزه اداره مشاوره و مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی ارائه خدمات به جامعه هدف آموزش و پرورش در ۲ بخش مهم برنامه نماد و یاریگران زندگی  تشکیل می دهد.
وی اضافه کرد: برای گسترش برنامه های ویژه خدمات مداخله گرانه به دانش آموزان باید فراتر از اقدامات پیشگیرانه عمل کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز عنوان کرد: برنامه ملی نماد به دلیل ظرفیت ائتلافی و چند سازمانی  از جمله برنامه‌های اثربخش برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.
فهمیده  تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش در اجرای سند تحول در ذیل شاخص مدرسه سالم توجه ویژه‌ای به آسیب‌های اجتماعی و رفتار پرخطر دانش‌آموزان دارد.
رییس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش البرز نیز در این آیین گفت: مراکز مشاوره با هدف  کمک به تعادل و استحکام خانواده به منظور مشارکت بهینه در تعلیم و تربیت فرزندان، کمک به خانواد ه ها در تربیت نسل پویا و سالم ، پیشگیری از تزلزل و گسستن خانواده ها و جلوگیری از نابسامانی آن و تامین سلامت روانی ، عاطفی و اخلاقی اعضای خانواده ها راه اندازی شده است.
فرزاد رستمی ازجمله وظایف مراکز مشاوره را ارتقای سطح بینش و معلومات خانواده ها جهت پیشگیری از بروز اختلالات و مشکلات خانوادگی ، تحصیلی و تربیتی فرزندان از طریق برگزاری کارگاههای آموزشی و جلسات پرسش و پاسخ برای اولیا و مربیان ذکر کرد.
وی  ازکمک به حل مسائل و مشکلات خانوادگی ، تحصیلی و تربیتی فرزندان از طریق ارائه ی خدمات مشاوره ای و ارائه خدمات از قبیل مشاوره مذهبی، روان درمانی، روان سنجی ، مددکاری اجتماعی یا ارجاع خانواد ها و مراجعان به افراد ذیصلاح و مراکز تخصصی به عنوان دیگر وظایف مراکز خدمات مشاوره یاد کرد.
براساس ارزیابی اداره کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش، مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی رازی این استان حائز رتبه برتر در کشور شد.
 در استان البرز مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی به صورت روزانه در ۲ نوبت صبح و عصر برای خدمات دهی به دانش آموزان و خانواده ها در بخش های مختلف مشاوره و راهنمایی فعالیت می کنند.
اکنون هفت مرکز راهنمایی و مشاوره در استان فعال است که یک  مرکز آن به صورت استانی به دانش آموزان و خانواده ها خدمات ارائه می دهد.

استان البرز۵۰۰ هزار دانش آموز دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.