سالار قاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این ستاد با هدف برنامه ریزی و تدوین برنامه ها برای غنی سازی و مهارت آموزی دانش آموزان درایام تعطیلات تابستان 98 در البرز تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه فصل تابستان بهترین فرصت برای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در قالب برنامه های آموزشی، فرهنگی ، هنری، مها رتی، ورزشی و سایر فعالیت های آموزشی است، خاطرنشان کرد: در این تعطیلات سه ماهه می توان بستر شکوفایی استعداد، خلاقیت، مهارت و توانایی ها را برای دانش آموزان بوجود آورد.
وی بیان داشت: در این ستاد باید به دنبال برگزاری و اجرای برنامه های متنوع و با کیفیت برای غنی سازی کلاس های پایگاه های تابستانه با رویکرد مهارت آموزی برای دانش آموزان در گروه های مختلف سنی باشیم.
وی از برگزاری اردوهای دانش آموزی در کنار والدین به عنوان یکی از برنامه های مهم پایگاه های تابستانی در آموزش و پرورش البرز یاد کرد.
قاسمی با بیان اینکه اوقات فراغت اوقاتی لذت بخش برای کودکان ، نوجوانان و جوانان که دارای شور و نشاط ویژه اند می باشد، یادآور شد: لازم است برای ایجاد این لذت بخشی در کلاس های تابستانی برای دانش آموزان نگاه کارشناسی و بدون اجباراز سوی دست اندرکاران اوفات فراغت و والدین برای نام نویسی درنوع کلاس تابستانی حاکم باشد.
وی تصریح کرد: برای غنی سازی اوقات فراغت در حوزه کاری آموزش و پرورش البرز نیاز به مشارکت دستگاه های فعال در حوزه ورزش ، امور فرهنگی و مهارت های حرفه ای در استان داریم چون شعار کلاس های تابستانی در مدارس و کانون ها ی فرهنگی تربیتی در این استان را هر دانش آموز یک مهارت تشکیل می دهد.
وی اضافه کرد: اعضای ستاد غنی سازی اوقات فراغت در آموزش و پرورش موظفند با برنامه ریزی ، تدوین برنامه های جذاب مناسب گروه سنی کودکان و نوجوانان و نیاز سنجی زمینه تقویت روحیه ، یادگیری مهارت های زندگی ، خود باوری و تلاش کردن برای رسیدن به هدف را در دانش آموزان فراهم آورند.
وی در ادامه به مهارت نداشتن فرزندان در انجام کارهای بسیار ساده در خانه پرداخت و عنوان کرد: اعضای ستاد غنی سازی اوقات فراغت آموزش و پرورش البرز باید در پایگاه های تابستانی امسال در مدارس با همکاری کارشناسان و مربیان فنی حرفه ای زمینه یادگیری مهارت های فنی - خانگی را برای دانش آموزان در پایه های مختلف به خصوص دوره متوسطه را بوجود آورند.
وی برگزاری کارگاه های آموزشی و تربیتی برای دانش آموزان و اولیا ، برپایی کلاس های قرآنی ، طرح هجرت ، ایستگاه های آموزشی عقیدتی ، فرهنگی ، هنری، سبک زندگی اسلامی ، صنایع دستی ، رایانه ، آشنایی و ارتباط با فضای مجازی را از دیگر برنامه های پایگاه های تابستانه در مدارس البرز یاد کرد.
وی تاکید کرد: کلاس های فعال در پایگاه های تابستانی مدارس و کانون های فرهنگی تربیتی در البرز با حداقل هزینه دایر می شود چون هدف از تشکیل این کلاس ها درآمد زایی نیست بلکه مهارت آموزی دانش آموزان است.
استان البرز 460 هزار دانش آموز دارد.
2819/6993
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.