به گزارش ایرنا، در طرح پزشک خانواده، خدماتی مانند مبارزه با بیماری های واگیر و غیرواگیر و بهداشت محیط در قالب بسته سلامت به مردم ارائه می شود و برای کلیه مراجعان و جمعیت تحت پوشش، پرونده الکترونیک سلامت تشکیل می شود.
کمال حیدری روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون بیش از چهار میلیون و 600 هزار تَن از مردم استان اصفهان در طرح پزشک خانواده ثبت نام کرده اند اما از بین آنها فقط حدود یک میلیون و 600 هزار تَن دارای پرونده الکترونیک سلامت فعال هستند.
وی با بیان اینکه اجرای طرح پزشک خانواده از حدود 12 سال گذشته در استان اصفهان آغاز شده است، اظهار کرد: این طرح ابتدا در روستاها اجرا شد و در زمان حاضر همه روستاهای استان زیر پوشش آن قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه شهرهای بزرگ و کلانشهر اصفهان در مراحل بعدی زیر پوشش طرح پزشک خانواده قرار گرفتند، گفت: هنوز بسیاری از مردم کلانشهر اصفهان دارای پرونده الکترونیک سلامت نیستند.
حیدری خاطرنشان کرد: طرح پزشک خانواده در شهرهای 20 تا 50 هزار نفر و 50 تا 500 هزار نفری استان اصفهان به طور کامل عملیاتی شده است.
وی با تاکید بر اینکه طرح پزشک خانواده و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت، نقش موثری در پیشگیری از بیماری ها و تهیه اطلاعات و آمار دقیق از افراد سالم، افراد مستعد بیماری و بیماران در استان دارد، گفت: ما آمادگی و ظرفیت لازم جهت تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای همه مردم را داریم و از آنها می خواهیم تا با مراجعه به مراکز بهداشتی نسبت به این موضوع اقدام کنند.
پنج خدمت سلامتی در طرح پزشک خانواده شامل خود مراقبتی، سلامت عمومی، خدمات اولیه سلامت فردی، خدمات درمانی و خدمات ویژه بر اساس مشکلات سلامت هر منطقه به مردم ارائه می شود.
ت/3011/ 6022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.