به گزارش روز سه شنبه ایرنابه نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر روز گذشته مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه 97، با بند الحاقی 2 تبصره 10 این لایحه درخصوص ' تملک عرصه در اختیار بخش نظامی فرودگاه های بین المللی کشور' با 130 رأی موافق، 29 رأی مخالف و پنج رأی ممتنع از مجموع 195 نماینده حاضر در صحن علنی موافقت کردند.
از آنجا که تصویب این بند الحاقی خلاف قانون برنامه ششم توسعه بود، به دو سوم آرا نیاز داشت که توانست رأی لازم را از نمایندگان اخذ کند.
بر اساس بند الحاقی 2 تبصره 10 لایحه مذکور؛ وجوهی که برای تملک عرصه در اختیار بخش نظامی فرودگاه های بین المللی کشور در سال های 1396 و 1397 توسط شرکت مادر تخصصی فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران هزینه شده و می شود، به ‌عنوان هزینه پذیرفته ‌شده مالیاتی تلقی و از مالیات معاف می‌باشد.
همچنین آن بخش از املاک و دیگر دارایی‌های ثابت شرکت نیز که در همین رابطه به نیروهای مسلح منتقل می‌شود، از پرداخت مالیات معاف می‌ باشد.
شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، این مصوبه را گامی مهم در راستای توسعه فرودگاه های مهر آباد تهران و بین المللی شهید بهشتی اصفهان برای افزایش ایمنی پروازها و ارتقای سطح خدمت رسانی به مسافران در این فرودگاهها دانست.
این شرکت اضافه کرد: این مصوبه مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه، حمایتی کم نظیر از صنعت هوانوردی به ویژه فرودگاهی است که به یقین زمینه را برای ارائه خدمات باکیفیت تر فراهم می کند.
شرکت یاد شده افزود: با کمک دولت برای حذف سود سهام از این معاملات، شرایط بیش از گذشته برای رشد و اعتلای صنعت فرودگاهی و افزایش کیفیت خدمات ارائه شده در این صنعت فراهم خواهد شد.
طرح توسعه فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان به عنوان یکی از زیر ساختهای توسعه، در جریان سفر رئیس جمهوری کشورمان به فرانسه در سال 94، بین شرکت فرودگاه های کشور و شرکت مهندسی وینسی فرانسه که به عنوان چهارمین شرکت توسعه ای دنیا و مهمترین شرکت توسعه ای اروپا، منعقد شد.
در قالب طرح توسعه این فرودگاه، قرار است در مرحله اول طرح ترمینال فرودگاه اصفهان با مساحت 21 تا 25 هزار مترمربع احداث و در مرحله دوم نیز ترمینالی با مساحت 35 هزار مترمربع در این فرودگاه ساخته شود.
بر اساس این طرح، ترمینال خارجی 25 هزار مترمربعی با ظرفیت 2 میلیون مسافر در بازه زمانی 2 تا 2.5 ساله از زمان آغاز عملیات اجرایی آن در اصفهان ساخته خواهد شد تا بتواند ترافیک ناشی از مقطع پسا برجام در اصفهان را پشتیبانی کند.
با اجرای این طرح، ظرفیت فرودگاه بین المللی اصفهان 2 برابر خواهد شد.
به گزارش ایرنا، قائم مقام مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران 27 آذر امسال از افزوده شدن 400 هکتار زمین به بخش تجاری فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان در آینده ای نزدیک خبر داده بود.
' حسین اسفندیاری ' گفته بود: در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان به عنوان هاب گردشگری، با محدودیت زمین مواجه بودیم که با همکاری نیروهای مسلح این مشکل برطرف شد و در گام اول 400 هکتار زمین به بخش تجاری فرودگاه افزوده خواهد شد.
2093 ** خبرنگار و انتشاردهنده: اصغر دواتگر
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.