به گزارش ایرنا، فریدون اله یاری دوشنبه شب در دیدار با سفیر ویتنام و هیاتی از فعالان گردشگری این کشورافزود: ایران در چهار سال گذشته، تمام تلاش خود را برای توسعه گردشگری به کار برده و بویژه اصفهان در این پیوند بسیار موفق عمل کرده است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر گردشگران خارجی که به اصفهان سفر می کنند از کشورهای اروپایی هستند تصریح کرد: زمینه های مشترک فراوانی از نظر تاریخی، فرهنگی و مذهبی بین 2 کشور ایران و ویتنام وجود دارد و امروز باید زمینه توسعه گردشگری هم در این کشورها فراهم شود.
وی افزود: گفت وگوهای2 جانبه بین بخش خصوصی گردشگری ویتنام و اصفهان نقطه عطف مهمی در تحول گردشگری این کشور با اصفهان محسوب می شود.
سفیر ویتنام در ایران نیز در این نشست با بیان اینکه تا کنون بیش از 20 سفر به اصفهان داشته ام گفت: این شهر جذابیت و زیبایی های بسیار زیادی دارد.
نگوین هونگ تک«nguyen hong thach» افزود: تبادل گردشگر و تعامل بیشتر بین دو کشور از مهمترین اهداف این سفر محسوب می شود .
وی با اشاره به اهمیت برگزاری اینگونه نشست ها، گفت:ظرفیت بزرگی در زمینه گردشگری در اصفهان وجود دارد
و ایران نه تنها در زمینه مناظر طبیعی بلکه در مسائل طبیعی، تاریخی بسیار غنی است.
هیات گردشگری کشور ویتنام متشکل از سفیر ویتنام در تهران، معاون گردشگری وزارت ورزش و جوانان ، 14 نفر از مدیران آژانس های گردشگری و 4 نفر از روزنامه نگاران (ژورنالیست های ) این کشور به مدت هفت روز در سفر به شهرهای تهران، کاشان، اصفهان، یزد و شیراز، از نزدیک با فعالان گردشگری این شهرها دیدار و گفت و گو کرده و از آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری این شهرها بازدید می کنند.
کشور ویتنام با مساحت 330 هزار و 336 کیلومترمربع در قسمت شرقی شبه جزیره هند و چین در منطقه جنوب شرقی آسیا واقع ‌است.
در سال های اخیر، توسعه زیرساخت های صنعت گردشگری در استان اصفهان مورد توجه جدی قرار گرفت بطوریکه هم اکنون 283 طرح گردشگری در این استان درحال اجراست.
کشورهای آلمان، عراق، فرانسه، ایتالیا، چین، لبنان، اسپانیا، آمریکا، بحرین و ترکیه بیشترین، سهم گردشگران خارجی استان اصفهان را داشته اند.
استان اصفهان با بیش از 22 هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و 850 مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نام های میدان نقش جهان، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام های ' وزوان' ، ' مزدآباد ' و ' مون ' به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
ت 7150 / 6022 خبرنگار: علی نعمانی - انتشار دهنده : عمادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.