حسن خدابخش روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: تحلیل نقشه‌‌های هواشناسی بیانگر ورود سامانه بارش زا به استان است.
خدابخش افزود: ورود این سامانه به استان اصفهان موجب بارش هایی در مناطق غرب، جنوب، شمال و جنوب شرق استان خواهد شد.
وی گفت: فردا (یکشنبه) وزش باد در بیشتر مناطق استان و بارش پراکنده برای مناطق غربی پیش بینی می شود.
رئیس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از ورود سامانه بارش زای دیگری از روز دوشنبه به استان اصفهان خبر داد و افزود:با ورود این سامانه، بارش باران و برف در بیشتر مناطق استان اصفهان پیش بینی می شود.
خدابخش افزود: بارش های روز دوشنبه در مرکز و سایر مناطق استان اصفهان بیشتر به صورت باران خواهد بود و در مناطق سردسیر و ارتفاعات استان بصورت برف پیش بینی می شود.
وی دمای فعلی کلانشهر اصفهان را 16 درجه سانتیگراد و حداکثر دمای هوای فردا ( یکشنبه) را 6 درجه سانتیگراد اعلام کرد.
خدابخش از چوپانان با 22 درجه به عنوان گرمترین و میمه با یک درجه سانتیگراد زیر صفر به عنوان سردترین نقطه استان اصفهان نام برد.
آب و هوای استان اصفهان به طور کلی معتدل خشک است، اما با توجه به تأثیر بادها و دوری و نزدیکی به منطقه کوهستانی غرب و دشت کویر در شرق و جنوب شرقی، می‌‌توان آب و هوای آن را به 3 بخش متمایز، آب و هوای بیابانی، آب و هوای نیمه بیابانی و آب و هوای نیمه مرطوب سرد تقسیم بندی کرد.
آب و هوای بیابانی که شمال شهرستان نائین، حوزه بیابانک و انارک تا شمال اردستان را در بر می‌گیرد. مشخصه ویژه آن تغییر شدید و سریع درجه حرارت، کمی بارش باران و وزش بادهای تند در طول سال است.
آب و هوای نیمه بیابانی که شهرستان اصفهان را در بر می‌گیرد و خشکی هوا و کمیِ بارندگی از مشخصات این نوع آب و هواست. رودخانه زاینده‌رود به طور چشمگیری بر روی آب و هوای این ناحیه تأثیر مثبت دارد و آن را تعدیل می‌کند.
آب و هوای نیمه مرطوب سرد که قلمرو غرب و جنوب غربی اصفهان را در بر می‌گیرد. به نسبت افزایش ارتفاع، میزان بارندگی افزایش می‌یابد و از درجه گرمای هوا کاسته می‌ شود.
7150ت / 6022
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.