پیام نجفی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح‌ها توسط واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان در زمینه درمانی، تشخیصی، مواد ضد عفونی کننده و غربالگری فعال شده است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان و واحد اصفهان (خوراسگان) با بیان اینکه ۲ شرکت دانش بنیان در حال تولید مواد ضد عفونی کننده و توزیع آن بین مراکز مختلف و افراد نیازمند هستند، اظهار داشت: تعدادی از واحدهای فناور نیز به دنبال تولید کیت‌های تشخیص ویروس کرونا و دستگاه غربالگری برای تشخیص این بیماری هستند.

وی ارایه دوره‌های آموزشی مجازی به ویژه در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد را یکی دیگر از اقدام‌های این دانشگاه برای مدیریت بحران کرونا خواند و افزود: این کلاس‌ها از هشتم اسفند آغاز شد و تاکنون بیش از ۶۰ درصد از دانشجویان دانشگاه های آزاد استان زیر پوشش آن قرار گرفتند.

نجفی با اشاره به اینکه در صورت ادامه تعطیلی دانشگاه‌ها پس از ۱۵ فروردین سال آینده، این دورههای مجازی تداوم خواهد داشت، ادامه داد: برای برگزاری این دوره‌ها با مشکل پهنای باند و کُندی سرعت اینترنت به ویژه برای دانشجویان مواجه هستیم که امید است مسوولان نسبت به رفع آن اقدام کنند.

وی برنامه‌های ترویجی را از دیگر اقدام‌های دانشگاه آزاد استان اصفهان در مدیریت بحران کرونا عنوان کرد و گفت: دانشجویان ما به ویژه در رشته‌های پزشکی و پرستاری به روش های مختلف از جمله شبکه های اجتماعی و حضور در میدان‌های بزرگ شهرها اقدام به اطلاع رسانی در این زمینه کردند.

نجفی با بیان اینکه حفظ سلامت کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های آزاد برای ما اولویت دارد، خاطرنشان کرد: این دانشگاه از نخستین مجموعه‌ها در استان بود که اقدام به تخلیه اداره‌ها و کلاس‌ها و ضد عفونی کردن آنها کرد اما از طرفی تلاش شد تا مراجعه‌های ضروری به طور کامل پاسخ داده شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: شیوع بیماری کرونا یک بحران جدی است اما در خلال آن فرصت‌های خوبی مانند استفاده بهینه از فضای مجازی ایجاد شد به گونه‌ای که این روزها کسب ها و کارهای الکترونیکی و آموزش مجازی رونق یافت و انجام برخی امور از طریق اینترنت، نشان داد که می‌توان بوروکراسی اداری را کنار گذاشت و از روش‌های نوین با بهره وری بیشتر استفاده کرد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دارای ۲۸ واحد و مرکز با حدود ۷۵ هزار دانشجو، ۲ هزار عضو هیات علمی تمام وقت و چهار هزار استاد نیمه وقت است که حدود ۳۵ درصد از دانشجویان آن در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند.

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، تا کنون حدود ۱۴ هزار نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدند که این رقم در استان اصفهان حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.