مسعود گلشیرازی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: استان اصفهان برای گذر از دوره صنعتی به فراصنعتی نیازمند افزایش دایره فعالیت در حوزه تجارت، صادرات و گردشگری است که این امر توجه جدی به فعالان این عرصه بویژه جوانان را می‌طلبد.

وی با اشاره به اهمیت افزایش شرکت‌های واسطه‌ای و متخصص در زمینه صادرات، اضافه کرد: تنها هفت شرکت در این ارتباط در اصفهان فعالند که از این بین تنها ۲ مورد حائز رتبه و با فعالیت مناسب کار می‌کنند، بنابراین لازم است که شرکت‌های‌ واسطه‌ای صادارت و تجارت در استان بیشتر شوند.

به گفته وی برای دستیابی به توسعه صادراتی، هماهنگی بیشتر بین فعالان جوان با شرکت‌های متخصص لازم است تا تبادل تجارب و معرفی بهترین شیوه‌های کسب بازارهای جدید و متنوع به بهترین شکل انجام گیرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی به آغاز طرح شتاب‌دهنده صادراتی در منطقه اشاره و تصریح کرد: طرح مذکور طی چهار ساله قصد دارد شمار مجموعه‌های صادراتی را تا سه برابر افزایش دهد.

وی بر شناخت استعدادهای صادراتی در استان تاکید و خاطرنشان کرد: پس از شناخت ظرفیت افرادی که می‌توانند در مقوله صادرات فعالیت کنند حمایت از آنان لازم و ضروری است که وظیفه آن بر عهده اتاق خواهد بود.

گلشیرازی برنامه‌ریزی هدف‌دار برای نیل به اقتصاد دانش محور را ضروری دانست و ادامه داد: صاحبان مشاغل، صنایع و معادن باید به سمت هر چه علمی و هدفمند شدن فعالیت‌های خود پیش روند.

شتاب‌دهنده صادراتی، عنوان طرحی است که با همت اتاق بازرگانی اصفهان با کمک واسطه‌های صادراتی، زمینه مشاوره، هدایت و تسهیل تجارت بهتر و افزایش صدور خدمات و کالاهای تولیدی به دیگر کشورها را فراهم می‌کند.

در قالب این طرح در استان اصفهان از بین ۲۰۰ گروه فعال صادرات ۶۰ گروه برگزیده شدند و قرار است از این تعداد در یک فرایند سه ماهه ۲۱ گروه نهایی، انتخاب و از سوی اتاق بازرگانی اصفهان حمایت شوند.

۱۰ تا ۱۱ درصد صنعت و تولید در کشور به این استان اختصاص دارد، اما صادرات از این خطه مطلوب نیست و تنها ۶ درصد از کل صادرات کشور است.

در استان اصفهان افزون بر هشت هزار واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.