مهران سرمدیان در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این طرح‌ها با حضور وزیر میراث فرهنگی و جمعی از مدیران شهرستان و استانی افتتاح و به بهره برداری رسید، اظهار داشت: این طرح‌ها شامل سرای فلاحتی، اقامتگاه‌های سنتی باباافضل و بوتیک هتل سوریجان است که عصر چهارمین روز از دهه فجر افتتاح شد.

وی از سرمایه گذاری بیش از ۲۱۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی برای ساخت و بهره برداری از این اقامتگاه‌ها خبر داد و ابراز داشت: سه مجموعه اقامتی فوق دارای ۴۱ اتاق و ۱۱۵ تخت است که با بهره‌برداری از آنها زمینه اشتغال ۵۰ نفر فراهم شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: با افتتاح و بهره برداری از طرح‌های فوق تعداد اقامتگاه‌های سنتی کاشان به ۳۰ باب با ۳۸۷ اتاق و ۹۵۴ تخت رسید.

وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با موضوع بررسی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان کاشان با رئیس و اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران افزود: مقرر شد طی برنامه ویژه‌ای ظرفیت خالی مراکز اقامتی و پذیرایی شهرستان در اختیار انجمن قرار گرفته تا نسبت به برنامه‌ریزی برای برگزاری تورهای خاص و همچنین ارتقاء ضریب اشغال و ماندگاری گردشگران در شهرستان کاشان اقداماتی انجام شود.

وی همچنین با اشاره برگزاری جلسات متعدد در سطح شهرستان برای پذیرایی از مسافران نوروزی کاشان خاطرنشان کرد: با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای خدماتی کاشان این شهرستان آمادگی کامل برای پذیرایی از مسافران نوروزی را دارد.

تدوین تقویم گردشگری کاشان

سرمدیان با بیان اینکه تقویم گردشگری کاشان تدوین شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به وجود زیارتگاه‌ها و امامزادگان مختلف و همچنین بناهای مختلف فرهنگی مذهبی، شهرستان کاشان یکی از قطب‌های گردشگری ایران در زمینه توسعه گردشگری مذهبی است.

وی با اشاره به وجود حرم مطهر حضرت علی ابن باقر (ع) در مشهد اردهال اذعان داشت: امیدواریم با توسعه ظرفیت‌های گردشگری در این منطقه بیش از پیش شاهد افزایش گردشگران داخلی و خارجی به خصوص از کشورهای مسلمان همسایه در این منطقه باشیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1345277
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.