حسن شفیعی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با بیان این که نبود سامانه پایش تصویری در این شهر امکان رصد وضعیت ترددها را سخت کرده بود، افزود: برای اجرای این سامانه تاکنون بیش از چهار میلیارد ریال هزینه شد که توسعه زیرساختهای آن در آینده به افزایش معادل این اعتبار نیاز دارد.
به گفته شهردار تیران در زمان حاضر دوربینها در ورودی شهر و مکانهای پرتردد نصب شد ولی با توجه به توسعه شهری نیاز به افزایش این امکانات در بخشهای دیگر است.
وی رصد وضعیت تردد در شهر برای نیروهای امدادی، ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی، کنترل وضعیت ترافیکی و امنیتی و کمک به روانسازی ترافیک را از مهمترین کاربردهای این سامانه هوشمند در شهر تیران برشمرد و یادآورشد: نیروهای امدادی و عملیاتی برای تعیین مسیر تردد خود از مکانهای خلوت میتوانند از واحد کنترل ترافیک شهرداری استعلام گرفته و یا از سامانه استفاده کنند.
وی با اشاره به وجود ضعف در بخشی از نقاط حمل و نقل در تیران یادآورشد: حمل و نقل عمومی کمترین سهم را در شهر دارد که با راهاندازی اتوبوس و مینی بوسهای عمومی و تعیین خطوط تردد تاکسیهای درون شهری، مردم قادر به استفاده بیشتر از این ناوگان خواهند بود.
شفیعی به اصلاح هندسی نقاط پر تصادف شهر اشاره و اضافه کرد: احداث 2 میدان، 2 اصلاح هندسی و زیرسازی و آسفالت معابر مهم و شلوغ در دستورکار مدیریت شهری است که همراه با 2 پروژه فضای سبز در حال اجراست.
وی اضافه کرد: این پروژهها تا پایان امسال تکمیل می شود که برای انجام 17 پروژه 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز که تاکنون 35 میلیارد آن هزینه شده است.
تیران و کرون دارای سه شهر تیران، رضوانشهر و عسگران است که تیران در مرکزیت این شهرستان قرار گرفته و به لحاظ اینکه ورودی منطقه غرب اصفهان است اهمیت و جایگاه خاصی در ارائه خدمات حمل و نقلی وو ترافیکی میباشد.
بودجه شهرداری تیران به بیش از 100 میلیارد ریال می رسد که 60 درصد آن صرف فعالیت های عمرانی میشود.
این شهرستان افزون بر 70 هزار نفر جمعیت دارد.