مدیر پژوهش سرای پروفسور حسابی قم در حاشیه برگزاری این المپیاد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: استعداد یابی دانش آموزان در حوزه فن آوری نانو از اهداف اصلی برگزاری این آزمون محسوب می شود.
محمد مردانی با اشاره به شرکت 18 هزار تن از دانش آموزان مقطع متوسطه دوم کشور در این المپیاد افزود: 145 تن از شرکت کنندگان قمی این آزمون را دختران تشکیل می دهند.
وی با بیان این که تعدادی از برگزیدگان مرحله استانی به مرحله کشوری که به صورت یک آزمون متمرکز در تهران و همچنین یک اردوی علمی و آزمایشگاهی است، راه پیدا خواهند کرد، افزود: مرحله دوم این المپیاد با حضور 300 برگزیده مرحله اول، در تیرماه 1397 برگزار، و مرحله سوم نیز دهه نخست شهریور با حضور 30 برگزیده کشوری، به صورت یک اردوی علمی، آموزشی و رقابتی شامل انجام آزمایش کاربردی فناوری نانو و تست‌های علمی، انجام خواهد شد.
مردانی گفت: همه ساله یکی از استادان باشگاه نانوی تهران پیش از المپیاد به داوطلبان آموزش می دهد، ولی پژوهش سرای پروفسور حسابی قم امسال رویکرد تخصصی تری داشت، و علاوه بر آن دوره آموزشی دیگری را نیز جهت آشنایی دانش آموزان ترتیب داد‌.
وی با یادآوری این که سال گذشته 24 هزار دانش آموز از سراسر کشور در این رقابت علمی شرکت داشتند، که 300 تن به مرحله کشوری راه یافته و 36 تن حائز رتبه برتر شدند، افزود: این دوره بر خلاف دوره های قبل مورد تایید بنیاد ملی نخبگان است و برای برترین ها امتیازهایی در نظر گرفته شده که هنوز ابلاغ نشده است.
مدیر پژوهش سرای پروفسور حسابی قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه رشته نانو در راستای گسترش المپیادهای علمی از جایگاه خاصی برخوردار است، افزود: این المپیاد متشکل از درس های فیزیک، شیمی، زیست شناسی و علوم پایه است.
فناوری نانو موج چهارم انقلاب صنعتی و پدیده‌ای عظیم است که در تمامی گرایش‌های علمی راه یافته و از فناوری های نوینی است که با سرعت هرچه تمام تر درحال توسعه می‌باشد.
7403 / 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.