به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، وی در ۲ هفته اخیر به صورت شبانه‌روز در بیمارستان حضور داشت و در کنار سایر پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان مذکور، به بیماران خدمات‌رسانی می‌کرد.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر رییس بیمارستان کامکار – عرب‌نیا شهر قم در قرنطینه و تحت درمان است.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم نیز پیش از این، از ابتلای دکتر محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، ۲ معاون وی و ۱۰ نفر از پزشکان و پرستاران استان قم به ویروس کرونا خبرداده بود.

علی اِبرازه تاکید کرده بود: در صورتی که مسائل بهداشتی به درستی در قم رعایت نشود، شاید نیاز به تخت ما، به ۲ تا سه هزار هم برسد؛ از این رو مردم باید یک تا ۲ ماه و در ایام نوروز خود را در منازل قرنطینه کنند.

شهروندان برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم می‌توانند به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی (پیام‌رسان‌های ایتا و تلگرام) و یا تارنمای آن به نشانی ایترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

بیماری کرونا از نظر ابتلا و میزان و شدت تلفات، خطرناک‌تر از آنفولانزا نیست؛ بنابراین جایی برای ترس و وحشت مردم نیست و شهروندان تنها باید مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی را جدی بگیرند؛ استفاده از ماسک، پرهیز از روبوسی و دست دادن و سایر مواردی که در این خصوص توصیه‌شده، بیش‌ازپیش مورد تاکید کارشناسان است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند./

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.