ابراهیم معتمدی روز دوشنبه درنشستی با خبرنگاران، افزود: این طرح‌ها شامل پنج طرح در حوزه شهرسازی و معماری، ۲۵ پروژه فنی و عمرانی و ۸۰ طرح خدمات شهری می‌باشد.

وی اضافه کرد: قالب پروژه‌های دهه فجر امسال مجاور محور و محله محور است و مورداستفاده زائران نیز قرار خواهد گرفت و تلاش داریم با بهره‌برداری از آنها، فضای به‌روز با توسعه همه‌جانبه در اطراف حرم حضرت معصومه(س) و سطح شهر ایجاد نماییم.

وی با بیان این‌که شهرداری درچند سال گذشته با روند رو به رشدی مواجه بود، گفت: درسال ۹۴ شهرداری قم از نظر مالی و ساختاری با مشکلات زیادی روبه‌رو بود، به‌طوری‌که چهار هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال به پیمانکاران بدهکار بود، ولی این مبلغ امروز به کمتر از ۵۰۰ میلیارد ریال کاهش‌ یافته است.

معتمدی با بیان این‌که طلب همه پیمانکاران تا پایان سال ۹۷ ظرف یک ماه آینده تسویه خواهد شد، افزود: با مدیریت جهادی و اتکا به همه عوامل درونی و بیرونی شهرداری با رویکرد اقتصاد مقاومتی و با تکیه بر سرمایه‌های اجتماعی مردم مدلی از مدیریت شهری ارائه کردیم تا بخش عمده‌ای از شاخص‌های مدیریتی طراز انقلاب اسلامی را به منصه ظهور برساند.

وی خاطرنشان کرد: به‌زودی برنامه‌ای کاملا علمی و راهبردی برای اداره کلان‌شهرها از سوی شهرداری قم به‌عنوان مدلی برای کشور ارائه می‌شود که عدالت و توسعه همه‌جانبه در این برنامه دیده‌ شده‌است.

وی گفت:‌ مجموعه ۴۸ هکتاری واقع در شهرک پردیسان منبع پایدار برای انجام طرح‌های اطراف حرم حضرت معصومه(س) از جمله ساماندهی قبرستان نو، بازارچه شیخان، تملک مغازه‌های اطراف حرم، دروازه ری،‌ پارکینگ شرقی، میدان روح‌الله و فاز چهار و پنج عماریاسر است تا در مدت باقی‌مانده شورای پنجم گام‌های خوبی دراین حوزه برداریم.

قائم‌مقام شهردار قم در ادامه گفت: هیچ ارگان دولتی و حوزوی درسطح شهر بدون پروانه و تعیین تکلیف عوارض ساخت‌وساز نمی‌کند و از همه دستگاه‌ها نیز درخواست داریم در ازای خدماتی که از شهرداری به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل دریافت می‌کنند،‌ هزینه را پرداخت نمایند.

وی همچنین در زمینه راه‌اندازی قطار شهری، گفت: قطار شهری از ماموریت‌های اصلی شهرداری قم بوده و هست و با توجه به این‌که بالغ بر هفت هزار میلیارد ریال هزینه شده است و تلاش داریم این طرح در فاز یک به بهره‌برداری برسد.

طرح متروی قم قرار است غربی‌ترین نقطه شهر را به شرقی‌ترین نقطه متصل کند، خط A مترو قم ۱۴.۸ کیلومتر است و دارای ۱۴ ایستگاه شامل ایستگاه‌های جمکران، میدان بقیه‌الله، میدان ولیعصر(عج)، زاویه، میدان پلیس، شهید روحانی، چهل اختران، خیابان عماریاسر، میدان مطهری، میدان سعیدی، میدان معصومیه، خیابان مطهری، میدان کشاورز و قلعه کامکار می‌باشد.

معاون امور عمرانی استاندار قم نیز چندی پیش در میزگرد ایرنا در این زمینه گفته بود: درقانون، اعتبارات دولتی به‌صورت مشترک برای مترو و منوریل قم دیده‌ شده است؛ امسال ۶۰ میلیارد تومان برای قطار شهر قم پیش‌بینی و با حمایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و بانک مرکزی ۳۳۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای مترو قم فروخته شد که با تزریق این اعتبارات طرح مترو سرعت خوبی گرفته‌است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.