بهرام سرمست روز یکشنبه درجلسه ستاد بزرگداشت دهه بصیرت و میثاق اُمت با ولایت و همچنین دهه فجر انقلاب اسلامی درسالن محراب حرم مطهر حضرت معصومه (س) اظهارداشت: مشارکت پایین مردم درانتخابات دشمنان را برای بیشتر کردن تحریمها، تحریک میکند.
وی همچنین سیاستهای انتخاباتی مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب را مورد توجه قرار داد و گفت: معظم له در زمینه امنیت انتخابات تاکید کردند، امنیت انتخابات یعنی انتخاباتی برگزار کنیم که بدون حاشیه باشد.
انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین دوره میان دوره ای خبرگان رهبری دوم اسفندماه سال جاری برگزار میشود.
وی همچنین مقوله سلامت انتخابات را نیز از موارد حائز اهمیت درسیاستگذاریهای مذکور عنوان کرد و افزود: انتخابات زمانی سالم است که همه کاندیداها از شرایط و نحوه برگزاری آن قانع باشند و بتوانند همه تواناییها و ظرفیتهای خود را اعلام کنند و مردم نیز بر همین اساس انتخاب کنند.
استاندار قم همچنین بیطرفی مجریان انتخابات را نیز مهم برشمرد و گفت: ارکان برگزار کننده انتخاب نباید از هیچ نامزدی طرفداری کنند، و اگر این اقدام صورت بگیرد واقعا درحق نظام جفا شدهاست.
سرمست با تاکید بر اینکه هیات اجرایی و دست اندرکاران انتخابات باید امانتدار رای مردم باشند، گفت: طبق فرمایش امام راحل ما مکلف به انجام وظیفه میباشیم و درمقابل نتیجه مسئولیتی نداریم.
وی خاطرنشانکرد:ما اگر رضایت کاندیداها را مدنظر قرار دهیم قطعا توفیق نخواهیم داشت، به همین علت آخرت خود را به دنیای کسی نفروشیم.
وی افزود: این ایام می گذرد و افرادی کرسی هایی را میگیرند، از این رو باید طبق مُرِ قانون و آیین نامهها و بخشنامه های انتخاباتی که ابلاغ می شود، عمل کنیم.
استاندار قم همچنین با تاکید بر فراهم نمودن همه شرایط لازم جهت مشارکت حداکثری مردم درانتخابات در پیش رو گفت: مشارکت مردم بزرگترین سرمایه نظام اسلامی است، و اگر عنصر مشارکت از این نظام گرفته شود، با دیگر نظامهای سیاسی دنیا تفاوتی ندارد، هر کس دل در گرو نظام دارد باید این مشارکت را تقویت کند.
وی پرهیز از بداخلاقی انتخاباتی و هرچیزی که باعث کاهش مشارکت مردم درانتخابات میشود را ضروری خواند و گفت: قانون انتخابات باید به درستی اعمال شود، و دراین خصوص بزرگان و علما از نفوذ کلام خود استفاده کنند تا مرتکب بداخلاقیهای انتخاباتی نشویم.
استاندار قم گفت: کاندیداها نباید از تریبونهای مکانهای مقدس به نفع خود استفاده کنند و این باید برای دست اندرکاران انتخابات یک خط قرمز باشد و دستگاه قضایی نیز پیشگیرانه عمل کند.
وی گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی باید پشتوانه وفاداری اُمت با ولایت و پیوند عمیق و ناگسستنی مردم با نظام قرار بگیرد.
وی همچنین با یادآوری اینکه قم به لحاظ تاریخی دچار یک عقب ماندگیهایی است، گفت: زائر پذیری از ویژگیهای مهم قم است و ما پذیرایی از زائران و برگزاری مناسبتهای مختلف مذهبی را فراتر از وظایف سازمانی یک وظیفه دینی میدانیم، ولی این استان هنوز از نظر اعتبارات به جایگاه واقعی خود نرسیدهاست و نماینده ولی فقیه درقم باید در این زمینه اقدامهای لازم را انجام دهد.
مظفری گفت: باید آرامش و امنیت سنگ بنای همه برنامه ریزیهای ما در استان باشد تا این مناسبتها را تبدیل به فرصت کنیم.
استاندار قم همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت دهه بصیرت و مناسبت های ۹ دی و ۱۹ دی بیان کرد: برای بهره برداری از چنین مناسبتهایی نیاز به برنامهریزی منظم و مکرر داریم.
وی گفت: خوشبختانه همه نهادها و ارگان از جمله آستان مقدس حضرت معصومه و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این خصوص فعالیت های خوبی داشتند، و به طور حتم برنامهریزی با توجه به آزمون و خطا و تجربه های گذشته کار سختی نیست.
سرمست همچنین آسیب شناسی برنامههای قبل به منظور شناسایی نقاط ضعف و قوت آنها را ضروری دانست و گفت: این برنامهها شان و آبروی قم به شمار میآیند، و مردم قم نیز استحقاق بهترینها را دارند، از این رو باید درطراز جایگاه ویژه این استان انجام شود.