حجتالاسلاموالمسلمین سید محمود مدنی روز شنبه درگفتوگو با خبرنگاران بیان کرد: پذیرش داوطلبان در جامعه الزهرا(س) در سطح ۲، سه و چهار حوزه که به ترتیب معادل مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است انجام خواهد شد.
وی افزود: مباحث علمی و حوزوی درجامعه الزهرا(س) درقالب رشتههای متنوع و تخصصی ارائه میشود و داوطلبان پذیرفتهشده بهصورت حضوری و غیرحضوری امکان تحصیل در سطوح مختلف را خواهند داشت.
وی ادامه داد: برگزاری دوره فقه عالی برای بانوانی که سطح چهار حوزه رادارند و میخواهند در مسائل فقهی صاحبنظر شوند از دیگر برنامههای این نهاد حوزوی است.
مدنی گفت: اجرای دورههای تربیت پژوهشگر، مترجم، مشاور و مبلغ از دیگر برنامههای مستمر جامعه الزهرا(س) در کنار پرداختن به مباحث آموزشی و پژوهشی است.
وی با اشاره به اینکه انتظار داریم بودجه جامعه الزهرا(س) بر اساس فعالیتهای گسترده آن لحاظ شود، بیان کرد: باصرفه جویی در همه بخشها به دنبال این هستیم که در تربیت نیروی انسانی موفق باشیم اما واقعیت آن است که وضعیت بودجه این نهاد حوزوی متناسب با برنامههای آن نیست و بسیاری از برنامهها به همین دلیل انجام نمیشود.
وی در ادامه بابیان اهمیت حفظ ارتباط فارغالتحصیلان با این نهاد حوزوی، افزود: در حال تشکیل کانون فارغالتحصیلان دانشگاه در استانهای مختلف کشور هستیم و همایشهایی را نیز در این زمینه برگزار میکنیم، همچنین ارتباط خوبی نیز بهصورت حضوری و مجازی با فارغالتحصیلان جامعه الزهرا(س) در سطح بینالملل داریم.
مدیر جامعه الزهرا(س) گفت: این نهاد حوزوی بهصورت عملی اتحاد میان حوزه و دانشگاه را درراه پیشرفت روزافزون اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی دنبال میکند.
وی بیان کرد: جامعه الزهرا(س) با یک شتاب مناسب در بخشهای متنوع آموزشی و پژوهشی عملکرد خوبی داشته است که نمونهای از آن اجرای طرح شمیم و حضور خواهران طلبه در مدارس است.
وی ادامه داد: تحصیل بیش از ۲۰ هزار خواهر طلبه ایرانی و غیر ایرانی در جامعه الزهرا(س) در کنار فعالیت سایر مراکز علمی وابسته به این نهاد حوزوی، امکان خوبی برای تاثیرگذاری جامعه الزهرا(س) در مباحث حوزوی، علمی و فرهنگی فراهم ساخته است.
معاون آموزشی و تربیتی جامعه الزهرا(س) نیز در این نشست گفت: بر اساس وظیفه نیازسنجی که بر عهده معاونت آموزش گذاشتهشده است، هرسال نسبت به رشتهها و گرایشهای موردنیاز جامعه و آنچه مورد مطالبه فارغالتحصیلان دبیرستانها است برنامهریزی لازم انجام میشود.
حجتالاسلاموالمسلمین ناصر شهیدی افزود: در همین رابطه سعی کردیم رشتههای جدید را در سطوح مختلف تحصیلی به مرحله تصویب برسانیم.
وی بیان کرد: سال گذشته سیاستهای سنجش و پذیرش جامعه الزهرا(س) نیز تدوین شد و تلاش داریم با نگاه به این نقشه راه، ادامه حرکت این نهاد حوزوی را ترسیم کنیم.
وی ادامه داد: توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار برای جذب داوطلبان ازجمله سیاستهای جدید پذیرش در این نهاد حوزوی است و سعی داریم نسبت به معرفی جامعه الزهرا(س) و قابلیتهای آن در مناطق کمتر برخوردار توجه جدیتر داشته باشیم.
شهیدی گفت: توانمندسازی طلاب در بخشهای مختلف ازجمله در بحثهای تبلیغی و تدریس را برای تامین اساتید موردنیاز مجموعههای علمی و حوزوی داخل و خارج کشور، با جدیت دنبال میکنیم.
وی بیان کرد: برای تقویت حوزه پژوهش در جامعه الزهرا(س) نیز طرح آموزش پژوهش محور را در هر سه سطح ۲، سه و چهار دنبال میکنیم و اساتید جدید بهعنوان همیار به این نهاد حوزوی اضافه خواهند شد.
وی ادامه داد: تلاش برای تقویت سطح اعتقادات و برگزاری منظم جلسات درس اخلاق و نشستهای بصیرتی از دیگر برنامههای جامعهالزهرا(س) در کنار مباحث آموزشی و پژوهشی است.
مدیر سنجش و پذیرش جامعه الزهرا(س) نیز در این نشست گفت: زمان ثبتنام در جامعه الزهرا(س) از ۲۳ آذر ۹۸آغاز میشود و داوطلبان میتوانند از طریق پایگاه اطلاعرسانی این نهاد حوزوی به نشانی http://jz.ac.ir/ به تمام اطلاعات موردنیاز خود دسترسی پیدا کنند.
حجتالاسلاموالمسلمین اباذر عمرانی فر بیان کرد: آزمون کتبی ورود به جامعه الزهرا(س) نهم اسفندماه جاری برگزار و نتایج آن بیست و پنجم فروردینماه سال آینده اعلام که پسازآن بر اساس زمانبندی مشخص از پذیرفتهشدگان برای انجام مصاحبه دعوت به عمل خواهد آمد.
وی ادامه داد: تمام توضیحات موردنیاز داوطلبان ازجمله شرایط پذیرش، امتیازات قرار دادهشده و رشتههای تحصیلی برای آشنایی کامل با جامعه الزهرا(س) در پایگاه اطلاعرسانی این نهاد حوزوی موجود است و از طریق همین سایت به هرگونه سوال داوطلبان در کوتاهترین زمان پاسخ داده خواهد شد.
معاون پژوهشی جامعه الزهرا(س) نیز در این نشست گفت: مباحث پژوهشی در جامعه الزهرا(س)بهعنوان یک اصل کلی بهصورت منظم پیگیری میشود و در هفته پژوهش نیز این نهاد حوزوی برنامههای متنوعی را در دستور کار دارد.
ریحانه حقانی افزود: نشست و کارگاههای علمی در هفته پژوهش بهصورت منظم در جامعه الزهرا(س) برگزار میشود و در این نهاد حوزوی برای هر یک از روزهای پژوهش محوری خاص تعیینشده است.
وی ادامه داد: برگزاری کرسیهای آزاداندیشی با حضور بانوان و استادان طلبه، برگزاری نمایشگاههای تخصصی با موضوع پژوهشی و اجرای طرح نیازسنجی برای ارائه محصولات علمی موردنیاز مجموعههای حوزوی از دیگر برنامههای جامعه الزهرا(س) در حوزه پژوهش است.