احمد عطارنیا روزشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: ۲۶ هزار و ۸۳۶ نفر ساعت آموزش به زنان و سه هزار و ۱۲۰ نفرساعت آموزش به مردان ارائهشده است.
وی بیان کرد: این آموزشها در رشتههای مختلف از جمله پرورش گوسفند، تولیدکننده ورمی کمپوست، گلیمباف درجه ۲، دوخت لباس زنانه، کاربر گیاهان دارویی، قالیباف تابلویی، پرورش زنبورعسل، کارگر فنی گاوداری صنعتی و سایر موارد به متقاضیان آموزشهای فنی و حرفهای بوده است.
وی اضافه کرد: آموزشهای فنی و حرفهای در راستای توانمندکردن روستاییان، ایجاد اشتغال پایدار و مولد و ساماندهی مشاغل خانگی در مناطق روستایی صورت گرفته است و تا پایان سال نیز ادامه خواهد داشت.
عطارنیا ادامه داد: با دریافت آموزشهای فنی و حرفهای، امکان استفاده از مزایای گواهینامههای مهارت نظیر بهرهمندی از تسهیلات خوداشتغالی فراهم میشود.
وی در ادامه گفت: در بخش غیردولتی نیز آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای نیز یکمیلیون و ۱۱۰ هزار و ۶۱۱ نفرساعت در قالب پنج هزار ۳۷۴ نفردوره آموزش در بخشهای خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر به متقاضیان ارائهشده است.
به گفته وی، در نیمه نخست امسال ۲ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۴۳۴ نفر-ساعت آموزش در قالب ۱۲هزار و ۴۵۹ هزار نفردوره در مراکز دولتی و خصوصی این استان ارائهشده است.
این اداره کل با هفت مرکز دولتی، یک مرکز سنجش و ارزیابی مهارت، ۵۴ کارگاه ثابت، ۱۳ کارگاه جوار شهری، ۱۱ کارگاه جوار روستایی، ۲۶ کارگاه صنایع ضمن کار، پنج مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان، ۲ مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی، هشت مرکز جوار کارگاهی، ۱۰ کارگاه جوار پادگانها و ۶ کارگاه جوار زندانها آموزشهای مهارتی را در بخش دولتی ارائه میدهد.