به گزارش ایرنا، رضا سیار روز سه شنبه در سی امین جلسه کارگروه تنظیم بازار قم، افزود: تقسیم محموله ها باید توسط ستادی که برای توزیع تشکیل شده است، انجام شود تا گوشت و مرغ میان قشرهای مختلف جامعه که استحقاق دریافت دارند، توزیع گردد.
وی با بیان این قیمت جوجه، ذرت و سویا سه عامل اساسی در تعیین قیمت مرغ است، اضافه کرد: قیمت جوجه ریزی متاثر از واکنش منفی مرغداران به بازار نهاده هاست و در صورتی که قیمت نهاده ها تثبیت شود، بر قیمت مرغ نیز موثر خواهد بود.
وی با بیان این که رفتار نامناسب با تولیدکننده اثر منفی روی بازار مرغ دارد، گفت: اگر قیمت مرغ در قم، متفاوت از بازار بهمن تهران باشد، در حق تولیدکننده اجحاف می شود و با توجه به این که تا 15 فروردین ماه تقاضا برای خرید مرغ زیاد است، با مدیریت کارآمد، قیمت این محصول منطقی تعیین شود.
سیار تاکید کرد: با توجه به این که جوجه ریزی در قم مناسب با نیاز مردم است، انتظار داریم قیمت این محصول در استان به ازای هر کیلو، 2 هزار تا سه هزار ریال ارزان تر از شهرهای مجاور باشد که این امر قابل تحقق است.
وی در ادامه با اشاره به این که نخستین سفرهای نوروزی در 10 روز آینده آغاز می شود، بیان کرد: برنامه ریزی برای نظارت و کنترل قیمت کالاها و خدمات باید به صورت جدی تری نسبت به سال های گذشته دنبال شود.
وی اضافه کرد: باید با ورود واقعی به عرصه کنترل قیمت ها، به مردم اطمینان خاطر دهیم و با متخلفان برخورد قاطع صورت گیرد.
فرماندار قم همچنین گفت: با توجه به این که در نوروز، محدودیت های ترافیکی در هسته مرکزی شهر اعمال می شود، نانوایی هایی بیرون از این محدوده برای پخت تعداد کافی نان تعیین شوند تا مسافران با سختی تهیه نان مواجه نشوند.

* رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم نیز گفت: با توجه به اختلاف قیمت سویا، قیمت مرغ در قم تفاوت زیادی با استان های همجوار داشت و تصمیم گرفته شد تا قیمت این محصول در بازار بهمن تهران به صورت پایه تعیین شود و بر همین اساس پیش برویم تا قیمت کاهش یابد.
محمدرضا طلایی افزود: روز گذشته قیمت هرکیلوگرم مرغ 148 هزار و 500 ریال بود که امروز با کاهش 6 هزار ریالی به 142 هزار ریال رسید.

* مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم نیز با اشاره به اولویت بندی برای توزیع گوشت، گفت: قشرهای آسیب پذیر تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، کارگران و رانندگان تاکسی در اولویت می باشند.
مجید آوری فرد با بیان این که کارمندان در اولویت بعدی هستند، افزود: ساختار توزیع باید مناسب شود و مکان های توزیع در نقاط مختلف شهر باشد، تا صف های طولانی تشکیل نشود.

* مدیرغله و خدمات بازرگانی قم نیز در این جلسه با اشاره به تامین شکر مورد نیاز استان، گفت: روزانه 200 تُن شکر وارد قم می شود و تامین شکر مورد نیاز صنوفی از جمله بستنی فروشی ها، آب میوه گیری ها و قنادی ها نیز در نظر گرفته شده است.
بهزاد رادمنش افزود: گندم و آرد مورد نیاز شب عید نیز طبق برنامه 2 سال گذشته پیش بینی شده است.

* مصطفی کاویانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم نیز گفت: در استان 20 هزار کارگر ساختمانی وجود دارد که 15 هزار تَن از آن ها بیمه شده هستند.

** همچنین کارشناس چاپ و نشر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: در 2 هفته گذشته با ورود محموله کاغذ به این استان، قیمت این محصول کاهش یافته است.
محمدحسن اکرمی افزود: مشکل 90 درصد ناشران که با کمبود و گرانی کاغذ مواجه بودند حل شده است و مشکل 10 درصد دیگر نیز تا پایان سال حل می شود.
سی امین جلسه کارگروه تنظیم بازار با حضور دستگاه های ذیربط در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری قم تشکیل شد و عوامل موثر در تعیین قیمت مرغ، گوشت، شکر و کاغذ مورد بررسی قرار گرفت.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.