به گزارش ایرنا، امام جمعه شهر قنوات در این جلسه، افزود: احداث شهرک صنعتی چوب و مبلمان در نزدیکی شهر قنوات که شغل مردم آن کشاورزی و دامداری است موجب اعتراض و انتقاد مردم منطقه شده است.
حجت الاسلام رضا کرمی پور اظهار داشت: به دلیل وجود دامداری ها و دامپروری های متعدد در بخش مرکزی، شهر قنوات به عنوان قطب اصلی تامین کننده شیر استان به شمار می آید که این امر احداث کارخانه های صنایع تبدیلی پیشرفته در این شهر را ضروری کرده است.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت حضور و بازدید مسئولان استان در بخش مرکزی گفت: اقدام های صورت گرفته در این بخش مورد تقدیر است ولی مهمتر از صرف هزینه باید میزان استفاده مردم از این خدمات مورد توجه قرار گیرد، چراکه برخی از طرح های سنگین در این استان اجرایی شده که هیچگونه استفاده ای برای مردم ندارند.
امام جمعه شهر قنوات همچنین افزود: اطلاعات دقیق داریم که برخی اتباع خارجی در حال خرید زمین در شهر قنوات هستند که باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

** برخی مدیران به جای حل مشکلات بخش ها به دنبال حذف این مشکلات هستند
بخشدار بخش مرکزی نیز وجود 3 درمانگاه و 8 پاسگاه انتظامی، 4 دهیاری تمام وقت و 3 شورای پنج نفره را از جمله ظرفیت های این بخش دانست و گفت: در سه ماه گذشته 198 میلیارد ریال تسهیلات برای کارآفرینان در بخش مرکزی معرفی شده که در حال بررسی است، ضمن این که 120 میلیارد ریال تسهیلات کمیته امداد نیز به مددجویان این کمیته برای ایجاد اشتغال تخصیص داده شده است.
سید داود حاجی حسینی با اشاره به وجود برخی مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی در بخش مرکزی گفت: با بررسی های صورت گرفته و شناسایی آسیب ها در این بخش، 265 ساعت آموزش برگزار شده و بیش از 2 هزار تن در این کلاس ها حضور یافته اند.
وی با بیان این که برخی معضلات در حوزه بهداشت و درمان در این بخش سابقه 10 ساله دارد اظهار داشت: درمانگاه قمرود سال ها نیمه کاره رها شده بود که با توجه به نیاز منطقه به تکمیل و راه انداری این درمانگاه، برنامه ریزی لازم برای فعال شدن آن انجام شده است.

** 2 مدرسه کانکسی در بخش مرکزی قم جمع آوری می شود
وی، محرومیت زدایی از بخش مرکزی را نیازمند همت مدیران دانست و گفت: برای تمام روستاهای بخش مرکزی پرونده تشکیل و مشکلات روستاها در بخش های مختلف زیرساختی، فرهنگی، اجتماعی و اشتغال زایی شناسایی شده و برنامه ریزی برای حل این مشکلات صورت گرفته است.
وی با بیان این که متاسفانه برخی مدیران به جای حل مشکلات بخش مرکزی به دنبال حذف و نادیده گرفتن این مشکلات هستند اظهار داشت: 2 پاسگاه انتظامی بخش مرکزی بیش از 50 سال عمر داشته و فرسوده است که نیاز به بازسازی دارد.
حاجی حسینی در ادامه از تشکیل کلاس های 2 روستای بخش مرکزی در کانکس خبر داد و گفت: به منظور حذف مدارس کانکسی در این بخش قرار است 50 درصد هزینه ساخت مدرسه از اعتبارات بخش تخصیص داده شود و 50 درصد اعتبار دیگر توسط قرارگاه محرویت زدایی سپاه تخصیص یابد.

** شهردار شهر قنوات نیز گفت: به دلیل فاصله 9 کیلومتری قنوات از شهر قم، این شهر می تواند به عنوان سرریز جمعیتی قم باشد که باید برای دست یابی به این امر زیرساخت های شهر قنوات توسعه یابد.
علیرضا گلچین ادامه داد: پارک 2 هکتاری شهدای گمنام با اعتبار 20 میلیاررد ریال، ساخت المان شهر قنوات، ساماندهی مبلمان شهری، آسفالت مسیرهای ارتباطی با اعتبارات دولتی، درختکاری و همچنین ایمن سازی، پیاده راه سازی و جدول گذاری از جمله اقدام های درحال انجام است.
وی برخی از چالش های این بخش را مورد اشاره قرار داد وگفت: جوانان این شهر 6 ماه از سال برای کشاورزی به خارج از قنوات می روند و 6 ماه دیگر بیکار هستند که باید از ظرفیت های شهر برای ایجاد اشتغال به کار گرفته شود.
قطع آب چند ماهه در یکی از روستاهای بخش مرکزی، انتقاد از افزایش سرقت احشام، جانمایی نامناسب خانه بهداشت احداث شده در منطقه، ناتوانی خانواده ها در تامین هزینه سرویس مدرسه برای ادامه تحصیل کودکان خود و تاکید بر ضرورت افزایش زیرساخت های ورزشی از جمله موضوع هایی بود که توسط دهیاران و اعضای شوراهای شهر و روستای بخش مرکزی قم اعلام شد.
استان قم دارای یک شهرستان قم و پنج بخش مرکزی، سلفچگان، کهک، جعفریه و خلجستان است.
بخش مرکزی، یکی از بخش‌های پنجگانه قم است. 2 دهستان قمرود و قنوات و 122 روستا در این بخش قرار دارد. بر اساس سرشماری سال 1395، جمعیت بخش مرکزی قم حدود 40 هزار تن می باشد.
7404 / 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.