علی محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: امسال نظام 3-3-6 به مرحله نهایی می رسد و با توجه به این که از سال 1391 هر سال یک پایه به نظام آموزشی اضافه شده است، در سال تحصیلی جدید پایه دوازدهم به صورت کامل استقرار پیدا می کند و 14 هزار و 500 تن به تعداد دانش آموزان این استان اضافه می شود.
وی اضافه کرد: از زمانی که طرح 3-3-6 اجرایی و یک پایه به مقطع ابتدایی اضافه شد، هر سال با کمبود آموزگار در این مقطع مواجه هستیم که امسال این کمبود به یک هزار و 400 معلم رسیده است.
وی ادامه داد: کمبود معلم درمتوسطه اول و دوم نیز به چند ساعت درهفته محدود می شود که دررشته های مختلف آموزشی وجود دارد.
محمدی گفت: آموزش و پرورش قم در سال تحصیلی آینده برای جبران کمبود نیروی انسانی، از طریق خرید خدمات آموزشی، حق التدریس رسمی، جذب نیروهای فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و آزمون استخدامی این کمبود را تا حدودی مرتفع نموده است.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا 300 معلم در 20 مدرسه با خرید خدمات آموزشی جذب می شوند و 700 معلم رسمی در نوبت دوم مدارس تدریس می کنند.
به گفته وی، همچنین 240 تن از فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و 218 تن از افرادی که در آزمون استخدامی قبول شده و دوره های آموزشی را گذرانده اند، جذب مدارس می شوند.
محمدی خاطرنشان کرد: امسال 500 تن از نیروهای آموزش و پرورش نیز بازنشسته شده اند و در حال حاضر 14 هزار نیروی آموزشی و یک هزار نیروی اداری در آموزش و پرورش قم مشغول به خدمت هستند.
وی تاکید کرد: در 2 ماه گذشته تلاش های بسیاری برای ساماندهی نیروهای مدارس برای آغاز سال تحصیلی انجام شده تا مهرماه امسال مشکل کمبود معلم در استان مرتفع شود.
وی بیان کرد: امسال 480 تن از طریق آزمون استخدام جذب آموزش و پرورش قم شدند که پس از گذراندن دوره یک ساله آموزشی، از سال تحصیلی 98-97 می توانند مشغول به تدریس شوند.
محمدی افزود: همچنین در کنکور سراسری امسال، 613 تن در دانشگاه فرهنگیان قم پذیرفته شدند که پس از چهار سال و اخذ مدرک لیسانس، در سال 1401 وارد کلاس درس خواهند شد.
در سال تحصیلی جدید، حدود250 هزار دانش آموز در مدارس مشغول به تحصیل می شوند.
/2085/ 6133/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.