همزمان با چهارم مرداد ماه روز شیخ صفیالدین اردبیلی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از چهرههای فاخر علمی، ادبی و مفاخر فرهنگی و هنری استان اردبیل با اهدای نشان سلاطین صفوی و سردیس شیخ صفیالدین اردبیلی و لوح سپاس قدردانی شد.
در این مراسم یادگار هشت سال دفاع مقدس سردار مصطفی اکبری، همسر شهید آقایی، پروفسور سیفالله سیفاللهی، پروفسور حبیبالله زنجانی پدر جمعیتشناسی و از تبار اردبیل، پروفسور محمد برزگر جلائی استاد داروسازی، پروفسور محمود عرفانی استاد رشته حقوق پروفسور محمدباقر بهشتی استاد اقتصاد دانشگاه تبریز، ملکه شاهیزاده استاد فلسفه شرق و محمدرضا حسینزاده مدیر عامل بانک ملی و سعید رضازاده از عکاسان منتخب همگی به عنوان چهرههای شاخص علمی، هنری، فرهنگی و ادبی استان اردبیل تجلیل شدند.
در این مراسم همچنین برای اولین بار از سایت جامع گردشگری استان اردبیل رونمایی شد تا علاقمندان از این سایت استفاده کنند
در این مراسم که همراه با اجرای برنامه موسیقی و شعرخوانی بود استاد دانشگاه جمهوری آذربایجان و صفویهشناس معروف به نقش و تاثیرگذاری شاعران به ویژه خطائی و فضولی اشاره و اظهار کرد: اشعار این دو شاعر گرانسنگ آذری سبب شده تا دایره حکمرانی در شعر و ادب در منطقه آذربایجان وسعت بیشتری پیدا کند.
آفاق قنبراوا خاطرنشان کرد: زمانی که اشعار خطائی و فضولی را قرائت میکنیم دنیایی از معرفت و دانایی در آنها موج میزند که خواننده به یقین جذب این شاعران فرهیخته میشود.
دانشکده آبدرمانی راهاندازی میشود
استاندار اردبیل نیز در این مراسم با اشاره به تاثیرگذاری خاندان صفوی در اعتلای تاریخ، فرهنگ و هویت مردم ایران به ویژه درخشش اردبیل در این دوره در مسیر یکپارچگی کشور و تقویت بنیانهای تشیع، بیان کرد: ما خوشحال هستیم که امروز میراثداران این غنای فرهنگی و هنری و ادبی شخصیتهای گرانسنگی هستند که در سنگر جهاد و شهادت، علم و فقاهت و تلاش خستگیناپذیر در مسیر کار و سازندگی لحظهای از آرمان خود دست نکشیدند.
اکبر بهنامجو به پروسه طولانی احداث راه آهن اردبیل و پیگیریها برای جذب فاینانس داخلی با همکاری فرزند سبلان حسینزاده مدیر عامل بانک ملی ایران اشاره کرد و گفت: با توجه به ممنوعیت مشارکت بانکها در اجرای پروژههای عمرانی ما موفق شدیم از طریق بانک ملی زمینه جذب 750 میلیارد تومان اعتبار را برای راه آهن اردبیل فراهم کنیم که تکمیل این پروژه میتواند محور توسعه صنعت گردشگری باشد.
وی به توانمندی بینظیر اردبیل در حوزه آبهای گرم به عنوان ظرفیت اول گردشگری اشاره و خاطرنشان کرد: ما درصدد تحقق شعار زمستان بیدار در حوزه گردشگری استان اردبیل هستیم تا همانند تابستان خنک در زمستان برفی نیز گردشگران در این استان حضور پیدا کنند که در این راستا احداث سه پیست و چندین مجتمع آبدرمانی مدرن در دستور کار ماست.
رئیس شورای اداری استان اردبیل از راهاندازی دانشکده آبدرمانی در اردبیل خبر داد و افزود: تا یک ماه آینده مقدمات این کار با آموزش پزشکان متخصص در این حوزه شروع میشود که این امر زمینه تقویت و توانمندی این بخش را به وجود میآورد.
بهنامجو از راهاندازی هتل اسکول به عنوان هتل آموزشی و مهارتی در سرعین خبر داد و بیان کرد: قرار است با 10 میلیارد تومان اعتبار بازارچه بزرگ صنایع دستی نیز در این استان راهاندازی شود که رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قول مساعد در عملیاتی و اجرایی کردن این پروژه را دادهاند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
کپی شد