چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی- اسلامی به همت موسسه آموزش عالی نوین اردبیل و جهاد دانشگاهی برگزار می شود.
به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، رئیس کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی – اسلامی در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: در این کنفرانس که با محوریت اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی – اسلامی برگزار می شود شرکت کنندگان تا 20 آبان ماه فرصت دارند تا مقالات خود را به دبیرخانه این کنفرانس ارسال کرده و نسبت به ثبت نام نیز اقدام کنند.
عبادالله حیدری با بیان اینکه به احتمال زیاد این کنفرانس نهم آذرماه در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می شود خاطرنشان کرد: در برگزاری این کنفرانس بیشترین همکاری را جهاد دانشگاهی، دانشگاه های استان و برخی تشکل های مردم نهاد دارند.
وی با اشاره به اینکه در حوزه اقتصاد موضوعات اقتصاد و کارآفرینی، اقتصاد و مدیریت شهری، اقتصاد کشاورزی، اقتصاد و فرهنگ با رویکرد اقتصاد مقاومتی مدنظر است افزود: در حوزه مدیریت نیز رشته های مدیریت بازرگانی و استراتژیک، دولتی و عمومی، منابع انسانی، فناوری اطلاعات، مالی و صنعتی، فرهنگی و آموزشی و غیره مورد توجه قرار گرفته است.
رئیس موسسه آموزش عالی نوین اردبیل به محور فرهنگ ایرانی – اسلامی و موضوعات علوم سیاسی از دیدگاه اسلام، روابط بین المللی، مدیریت اسلامی و ارتقای اقتصادی، اقتصاد و فرهنگ ایرانی – اسلامی توجه شده که قطعا در سایه این کنفرانس حضور و تعامل سازنده اساتید دانشگاه های معتبر کشور و همچنین امکان شرکت در کنفرانس به صورت غیرحضوری فراهم می آید.
حیدری در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های موسسه آموزش عالی نوین در یک دهه اخیر اشاره کرد و افزود: در حال حاضر در این مجموعه دانشگاهی 27 رشته در مقاطع کاردانی تا کارشناسی ارشد دایر شده و از این دانشگاه بیش از 2 هزار و 479 نفر فارغ التحصیل شده اند.
وی با بیان اینکه با کاهش جمعیت دانشجویی در حال حاضر در این دانشگاه 600 دانشجو مشغول به تحصیل هستند تصریح کرد: ما در یک سال اخیر بیش از 35 برنامه فرهنگی برگزار کردیم که در بخش پژوهشی نیز 27 مقاله در مجلات داخلی و بین المللی و 6 کتاب به چاپ رساندیم.
دبیر علمی کنفرانس ملی اقتصاد، مدیریت و فرهنگ ایرانی – اسلامی نیز در این نشست با بیان اینکه برگزاری این کنفرانس به تقویت رابطه دانشگاه با جامعه و طرح مسایل مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی کمک می کند اظهار کرد: ما از ظرفیت 25 سازمان و مجموعه دانشگاهی در این کنفرانس استفاده می کنیم که چهار کمیته اقتصاد، مدیریت، فرهنگ ایرانی – اسلامی و حسابداری در این زمینه تشکیل شده است.
بهروز اسکندرپور با یادآوری اینکه تاکنون 180 نفر برای این کنفرانس ثبت نام کرده اند و 93 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده است خاطرنشان کرد: ما تک تک این مقالات را در یک فرآیند شایسته داوری بررسی می کنیم و تلاشمان بر این است تا از بهترین مقالات برای توسعه استان اردبیل که ظرفیت بی نظیری را در حوزه گردشگری و تحقق اقتصاد مقاومتی دارد بهره بگیریم.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.