پروفسور گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در همایش «مشارکت سفیران اجتماعی در کنترل و کاهش تقاضای مواد مخدر و روانگردان ها» گفت: اعتیاد، جایگزین شادی هایی است که باید وجود داشته باشد اما در جامعه وجود ندارد.



به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه اردبیل، با بیان اینکه آسیب های اجتماعی حاصل از مصرف مواد مخدر کمتر از مصرف مشروبات الکلی نیست، تصریح کرد: وظیفه دانشمندان، پزشکان، روانشناسان، جامعه شناسان و چهره های دانشگاهی است که در این زمینه به علما کمک کنند.



صادقی با اشاره به اینکه چهره‌های دانشگاهی و علمی باید فهرستی از مواد مخدر خانمانسوز به مراجع عظام اعلام کنند، افزود: اگر این کار انجام شود قطعا می تواند در تصمیم گیری آنها موثر واقع شود چرا که دلایل زیادی برای حرام اعلام کردن مصرف مواد مخدر وجود دارد.



رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مضرات اعتیاد مجازی کمتر از اعتیاد به مواد مخدر نیست، اضافه کرد: امروزه دغدغه‌ای که در مورد ترک اعتیاد به مواد مخدر وجود دارد، در مورد ترک اعتیاد به فضای مجازی و اینترنت هم وجود دارد.



وی با اشاره به افراد در معرض خطر اعتیاد مجازی و اینترنتی گفت: کودکانی که از طرف والدین کنترل نمی شوند و میانسالانی که تنها زندگی می کنند، بیشتر در معرض خطر اعتیاد به فضای مجازی و اینترنتی هستند.



در ادامه بهزاد ستاری مدیر کل بهزیستی استان اردبیل هم با اشاره به اینکه 40 عامل فردی و 35 عامل اجتماعی در اعتیاد شناسایی شده است، گفت: در بین عوامل فردی، مهمترین عامل ویژگی های شخصیتی افراد است.



وی ادامه داد: در زمینه عامل ویژگی های شخصیتی، کنترل اجتماعی باید از طریق خانواده، مدرسه و جامعه انجام شود.



مدیر کل بهزیستی استان اردبیل مهمترین عامل اجتماعی در زمینه اعتیاد را روابط بین فردی، روابط خانوادگی و اجتماعی برشمرد و اضافه کرد: خرده فرهنگ های تایید کننده از دیگر عوامل اجتماعی در زمینه گرایش به مصرف مواد مخدر است.




انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.