به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام قاسم جعفرزاده بعد از ظهر جمعه در نشست مشترک با مسئول قرارگاه حضرت فاطمه زهرا (س) اردبیل عنوان کرد: هم افزایی و همکاری بیش از پیش نهادهای فرهنگی و دینی در راستای پیشبرد اهداف انقلاب و توجه به عملکردها ضروری است.
وی افزود: هر فعالیتی بی شک دارای آسیب، فرصتها، تهدیدها، نقاط قوت و ضعف بوده و باید طبق رصد و ارزیابیهای صورت گرفته میزان موفقیت بررسی شده و در مقابل دلایل ضعف نیز رفع شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل طرح فرهنگی «امام محله» اولویت مهم در فعالیتهای تبلیغی دانست و افزود: محوریت بخشیدن به مساجد در فعالیتهای به معنای عام کلمه محله، با مرکزیت مباحث فرهنگی و در راستای آن زیر مجموعه بحثهای مختلف با ارتباط بخشیدن به فرهنگ دینی مورد بحث و بررسی است که با اجرای طرح "امام محله" به فعلیت میرسد.
جعفرزاده، بر ضرورت احصاء نیاز فرهنگی با توجه به زیست بوم مناطق تاکید کرد و افزود: در آمایش سرزمینی در راستای اجرای بهینه فعالیتهای فرهنگی، باید ظرفیت سنجی و آسیب شناسی صورت گیرد و سپس با محوریت امام محله و هم پوشانی و مدیریت مشترک، فعالیتهای موفقی در راستای مرکزیت بخشی به مساجد انجام شود.
وی در ادامه رسانه و فضای مجازی را مهمترین کانال ارتباطی با مردم در ماه رمضان عنوان کرد و افزود: فعالیتهای ما بایستی کارکرد و نتیجه ملموس و اثرگذاری داشته باشد و این امر منوط به توجه به ابعاد فردی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی است که با بررسی و دقت بالا باید انجام شود.
در ادامه این نشست، علی حسن زاده مسئول قرارگاه حضرت فاطمه زهرا (س) استان اردبیل، در سخنانی فلسفه وجودی این قرارگاه را تعامل فرهنگی با ادارات خوانده و از آمادگی این مرکز فرهنگی برای همکاری با اداره کل تبلیغات اسلامی اردبیل در راستای پیشبرد اهداف تبلیغی خبر داد.
به گفته وی شاخصه مهم قرارگاه فرهنگی فعالیت خالصانه و بی مزد و منت کارکنان و نیز وجود افراد با سلایق و تخصص و تجربیات مختلف در این قرارگاه است که با هدف خدمت به مردم در شرایط مختلف اجتماعی و اخیراً در مقابله با شیوع ویروس کرونا و نیز توسعه ارزشهای فرهنگ اصیل اسلامی در بین آحاد جامعه است.