مهران اوچی اردبیلی روز دوشنبه با اشاره به اینکه طرح مذکور به عنوان یک الگوی موفق میتواند در جهت ارتقای مهارت و ایجاد شغل پایدار به فراگیران کمک کند افزود: آموزشهای کاربردی در این طرح برای ارتقای مهارتهای مرتبط با اشتغال، کارآفرینی و زندگی میباشد که این امر تاثیر بسزایی در ایجاد شرایط مناسب برای کسب و کار و زندگی آنها خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: با توجه به نتایج ارزیابیهای انجام شده توسط وزارت ورزش و جوانان و رضایت آنان از نحوه اجرای این طرح، اردبیل جزو پنج استان کشور برای انجام مرحله دوم این طرح میباشد.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل نیز با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در اجرای مرحله اول طرح سرباز مهارت به صورت دقیق و برنامهریزی شده عمل کرده ، گفت: این طرح از طرحهای ملی در کشور است که بر اساس تفاهمنامه همکاری بین وزارت ورزش و جوانان و ستاد کل نیروهای مسلح، با هدف توانمندسازی نیروی انسانی منعقد شده است.
محمدرضا برادران با بیان اینکه روند اجرای طرح سرباز مهارت در اردبیل موفق و رضایت بخش بوده ، اظهارداشت: جهاد دانشگاهی به عنوان مجری در استان اردبیل توانست یک هزار و سه نفر سرباز را در مرحله اول به ازای هر نفر ۸۰ ساعت به خوبی آموزش دهد.
وی افزود: مرحله دوم اجرای این طرح نیز توسط جهاد دانشگاهی استان اجرایی خواهد شد و ۴۴۵ نفر از سربازان وظیفه نیروهای مسلح تحت پوشش آموزشهای کاربردی مهارت اشتغال و کارآفرینی و مهارتهای زندگی این نهاد قرار خواهند گرفت.
وی تشریحکرد: جهاد دانشگاهی با توجه به تجارب خوب خود در اجرای طرحهای ملی و استانی با هماهنگی پادگانها و نیروهای مسلح، طرح را اثربخش در استان به اتمام رساند و این امر موجب حسن اعتماد بیش از پیش به این نهاد شده است.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل با بیان اینکه طرح سرباز مهارت افزایش بهرهوری و کارایی از دوران خدمت مقدس سربازی به دنبال دارد، اظهارداشت: جهاد دانشگاهی استان اردبیل از ظرفیت و فرصتهای موجود در استان به خوبی استفاده میکند که این امر موجب اثربخشی و موفقیت فعالیتهای آن شده است.